De regerend kampioen lijkt met deze voorsprong een goede uitgangspositie te hebben voor prolongatie van hun titel. Echter op het technisch lastige water van het Lateraalkanaal lijkt alles nog mogelijk. Toch ging het grootste vangstgewicht van het weekend naar Frans van Berkel met bijna 38 kilo (!) vis in zijn leefnetten.

De koplopers na 4 wedstrijden: wie kan hen nog inhalen?

Frans van Berkel had het hoogste vangstgewicht van het weekend: 37910 gram!

Individueel

In het individueel klassement heeft Patrick Broekhuizen goede zaken gedaan. Het MAVER/Zammataro lid (12 punten) verdedigt een voorsprong van drie punten op Dieter Friederichs die tweede staat. Martijn Bakker van de Noormannen staat met 18 punten keurig derde.

 

Het parcours aan het Noord Hollandskanaal lag er mooi bij

Ontknoping

Het slotweekend van de EVEZET Nationale Teamcompetitie wordt in Limburg gevist. Aan het Lateraalkanaal wordt bepaald wie zich de Kampioenen van 2017 mogen noemen. Over twee dagen worden hier de vijfde en zesde wedstrijd van de competitie gevist. Behoudt het MAVER/Zammataro team haar voorsprong? Of kunnen de Dutch Lions, VGB Bait Factory of wellicht EVEZET Trabucco Fishing Team nog roet in het eten gooien? Kom vooral kijken op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober aan het Lateraalkanaal.

Junioren bondscoach Nico Bakkernes met twee mooie brasems

 

 

 

 

 Kijk hier voor de daguitslagen.

 

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 –  teams van dag 3

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 – teams van dag 4

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 – individueel van dag 3

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 – individueel van dag 4