Er is een categorie sportvissers dat een voorkeur heeft voor spullen die een ander nét niet heeft. Materialen, waarmee je exclusief mee vist, omdat ze bijzonder zijn of omdat het merk nog niet echt bekend is. Die laatste twee kenmerken gelden zeker voor de Snapper roofvismaterialen. Up-to-date spulletjes, die je maar beter kunt leren kennen…

  Light tackle met gevoelige solide topjes…

 

Drie uitvoeringen…

 

Aandacht

Snapper komt uit dezelfde hoek van merken als Preston Innovations, Avid Carp en Korum, en als we dat noemen, hebben we waarschijnlijk meteen je aandacht. Het roofvismerk kwam al eerder met opvallende hengels, kunstaasjes en leuke praktische zaken als een baars-onthaakmat met centimeter-aanduiding, terwijl ook upcoming technieken als de Squirmz Nedrig kunstaasjes goed vertegenwoordigd zijn.

 

Ook van Snapper; de compacte baars-onthaakmat en de Nedrig-aasjes…

 

Light tackle

Hengels, we noemden het al even, vind je ook in het aanbod. En dat aanbod blijft maar uitbreiden, zoals met de So Solid roofvishengels. De So Solids zijn ontworpen voor de light tackle liefhebbers en voor technieken als C-rig, dropshot en kleine shads en plugjes. Het gaat om drie tweedelige hengels; met solide, maar gevoelige topjes van 210 cm (1-7 gram), 225 cm (2-12 gram) en 240 cm (3-15 gram). De grepen zijn gemaakt van ‘soft-touch’ EVA met kleine ‘sensitivity spots’ om alle trillingen op de blank te kunnen voelen.

Meer weten? Klik hier voor alle details over deze hengels.