Wanneer je al een tijdje niet meer bij Frans de Witte in Houten bent geweest, herken je het bijna niet meer terug. Er zijn diverse schappen bijgekomen en veel nieuwe merken met een veel breder aanbod. Sinds begin maart is de winkel (met een apart hengelsportverdieping) ook gewoon weer te bezoeken op afspraak, naast het al bestaande ‘click & collect’ voor bestellen en afhalen van wormen, maden en hengelsportmaterialen.

 

De originele Spombs zijn in trek bij heel veel (voer)disciplines…ook bij de witvissers die de Supera hengels van Preston gebruiken.

 

Exclusief

En dat winkelen op afspraak is in ieder geval een kleine opening in de goede richting, ook voor Frans de Witte. Dus heb je een hengel op het oog en benieuwd naar de actie ervan? Even checken of die stretcher wel goed ligt of gewoon even wat meer tijd (en advies) nodig om te kiezen uit het ruime assortiment kunstaas? Maak dan snel een afspraak via deze link: klik hier. En dan kun je even ‘exclusief’ winkelen…

Steeds meer merken…

 

Forse uitbreiding

De kampeerwinkel van Frans de Witte heeft zoals gezegd de lockdown aangegrepen voor een forse uitbreiding van het verkoopoppervlak, merken en materialen. Zo zijn er van Shimano nieuwe Vanford molens binnen en alle Yasei BB en normale Yasei hengels; zijn er nu ook van Westin kunstaas en hengels; en zijn ook Fox rage, Fiiish, Spro,  Berkley, Salmo, Predox, Preston, Matrix, Guru, Savage Gear (o.a. de nieuwe High Rider V2 bellyboot), Madcat, Solar, Mainline, Marcel van den Eynde, Greys, Korda, Fox, Strategy en andere merken aanwezig of uitgebreid.

 

Ook de beroemde hengels en kunstaasje van Westin zijn nu verkrijgbaar, evenals de Sick Bugs van Berkley. 

 

Bestellen

Op deze manier kan de zaak aan de Duwboot 22b in Houten weer als vanouds 7 dagen per week open met alle voorzorgsmaatregelen. Bestellen kan op e-mail bestellen@fransdewitte.nl en via telefoon 030-6365425. Wil je langsgaan in de winkel, klik dan op de link.

Klik hier voor meer informatie.