Hengelsportzaak De Gouden Hengel in Kapellen (B) heeft de liquid boosters, concentraten en aminozuren van Marcel Van den Eynde opgenomen in het assortiment. Een aanvulling waar veel witvissers blij mee zullen zijn.

Liquid booster

De Marcel Van den Eynde producten zijn populair, en niet alleen in België. De naam van de legendarische oud-wereldkampioen Marcel Van den Eynde uit België leeft hiermee voort in de eersteklas producten. Neem nu de liquid booster; deze versterkt je aas met smaak en geur. Het merk Marcel Van den Eynde heeft verschillende ingrediënten gebruikt om een smakelijk product te maken dat voor elke vis onweerstaanbaar is en dat kan worden gebruikt voor lokvoer, pellets en partikels/zaadmengels.

Poeders

‘Van den Eynde’ heeft ook een grote range aan poederadditieven die allemaal op een vergelijkbare manier kunnen worden gebruikt. De inhoud van een zakje is ruim voldoende voor vier tot vijf kilogram droog lokaas, maar dit is slechts een indicatie.

Veel gebruikte toevoegingen voor voer en aas.

Aminozuren

Het team van Marcel Van Den Eynde heeft verder ook besloten om de aminozuren in het programma verder uit te breiden. Aminozuren vormen een heel interessante meerwaarde voor het lokvoer. Aminozuren zijn bouwstoffen voor eiwitten en vormen hierdoor een goede bouwstof voor het lichaam van de vis. Bij De Gouden Hengel krijg je alle informatie over deze succesvolle toevoegingen.