Het moet niet gekker worden. The Carp Specialist heeft samen met MTC Baits en NTEC Tackle een actie bedacht waarbij de winnaars een week naar de Franse Alpen mogen om als fieldtesters te gaan vissen. Doe mee en wie weet krijg jij op 8 februari een verrassend bericht…

   

Lac des Cordeliers in de Franse Alpen…

 

Fieldtest

Ooit al eens ‘volledig verzorgd’ op FIELDTEST willen gaan naar een gave karperbestemming in Frankrijk? Grijp dan nu je kans: schrijf je gratis in en maak kans op fantastische prijzen van MTC Baits, NTEC Tackle en The Carp Specialist, waarbij je namens die laatste op een verzorgde karpervisvakantie t.w.v. ruim € 1.400,- wordt gestuurd.

Op reis met prima materialen.

Wat kun je winnen?
* Een gratis weekje karpervissen voor 2 karpervissers op het Franse betaalwater Lac des Cordeliers in de Franse Alpen op een stek en datum naar keuze t.w.v. € 400,-

  • Twéé uitgebreide pakketten à € 200,- aan lijnen & klein materiaal van het bekende merk NTEC Tackle
  • 50kg MTC boilies – smaak en diameter naar keuze

 

ZO DOE JE MEE: SCHRIJF JE GRATIS IN! KLIK HIER!

 

Karpervissen op Lac des Cordeliers

Het betaalwater Lac des Cordeliers is geen ‘betaalwater’ zoals je wellicht gewend bent… vandaar dat we op zoek zijn naar ervaren fieldtesters die een uitdaging durven aan te gaan. In de Franse Alpen ligt dit bijzondere water van bijna 100 hectare groot en het beschikt over slechts 5 visstekken. Ruimte in overvloed, een uitzicht om je vingers bij af te likken en een redelijk onbekend visbestand, maar wel met topvissen die al tot 25 kg+ zijn gevangen. Kortom: het perfecte water voor de karpervisser die niet bang is voor een uitdaging!

NTEC Tackle: Nederlands topmerk.

 

Kwaliteitsmateriaal van NTEC Tackle

Als Nederlands bedrijf staat NTEC garant voor topkwaliteit klein materiaal voor de karpervisserij. Speciaal voor een groot en obstakelrijk water als Lac des Cordeliers heeft het team van NTEC Tackle een uitgebreid ‘give away’ pakket voor 2 karpervissers samengesteld. Denk aan extreem sterke en slijtvaste nylon hoofdlijnen, leaders, een uitgebreid pakket haken, onderlijnmateriaal, wartels, clips etc.. Met dit give-away pakket kom je niets tekort gedurende deze visvakantie!

Ook MTC Baits gaat met de winnaars mee op reis…

 

Het beste aas, voor de beste resultaten… MTC Baits

De mannen van MTC Baits draaien hun aas op basis van één motto: absolute kwaliteit! Gezien de vele tevreden MTC gebruikers en de topvangsten die op het aas worden geboekt, kun je met 50 kg aas naar keuze vol vertrouwen afreizen naar Frankrijk. Wordt het de zoete Sweet ScopeX, de bekende KR1LL of wellicht de nieuwe Response Red? Aan jou de keuze… in totaal draait MTC Baits 10 verschillende smaken, dus er zit vast iets passends voor jou bij!

 

Wordt het de Response Red of een andere bait van MTC?

 

Vanuit The Carp Specialist, NTEC Tackle & MTC Baits wensen we iedereen veel succes met de deelname. Op maandag 8 februari maken we de winnaar bekend die samen met een vismaat geheel verzorgd op karpervisvakantie mag naar Frankrijk. Schrijf je dus snel in!