Met een specialistische boten in de uitvoeringen Sport Angler, FishPro, Evo en Rangy – is Finval Boats sterk aanwezig in het sportvissegment. Door zich te concentreren op de specialisten onder de bootvissers, bestaat de doelgroep uit vissers die een sterke boot willen die jarenlang meegaat en op alle fronten uitblinkt. De Rangy uitvoeringen van Finval zullen de Nederlandse bootvissers daarbij bijzonder interesseren…

In de compacte console van de Rangy kun je twee sonar apparaten kwijt! 

 

Constructie

De constructie van de Finvals is uniek en bij de opbouw is over elke vierkante centimeter nagedacht. Zodoende zijn alle uitvoeringen gebouwd voor langdurig gebruik en zul je ze niet gauw tegenkomen op Marktplaats of bij aanbieders van tweedehands boten. ‘Je bouwt een band op met deze boot en je gaat van hem houden’, zei ooit een van de Finval gebruikers. Een veelzeggende uitspraak.

 Zowel in tiller- als console-uitvoering met een zee aan ruimte!

 

Finval 510 Rangy

Bij Finvall spreekt men de taal van de sportvisser en zit je meteen op de juiste golflengte. De Rangy categorie boten van Finval biedt een ontwerp dat tegemoet komt aan de roofvisfanaten die gebruik maakt van motoren tot aan 60 pk. Zij kunnen kiezen tussen een Rangy in tiller-uitvoering of een nieuw model met smalle ergonomische stuurconsole. Kijk naar de boot en je ziet het meteen: een slank exemplaar met een zee aan ruimte en werpmogelijkheden. Een superboot om snelheid mee te behalen; urenlang mee te trollen op rivier of groot water met behoud van wendbaarheid en stabiliteit die optimaal is benut binnen de mogelijkheden van een 190 cm brede boot met een lengte van 510 cm. Met waterdichte ‘dry lockers’, een livewell en bergruimte voor twee 300 cm hengels en vijf 210 cm hengels.

 

Specificaties Rangy 510

De Finval 510 Rangy meet als gezegd 510 cm in de lengte en is 190 cm breed. De bodem is van 3 mm aluminium, de zijkanten eveneens van 3 mm. Drooggewicht 420 kg. Tankinhoud 43 liter. De boot is geschikt voor 40-60 pk motoren en is er in een tiller- en console uitvoering.

 

Ook in Oost-Europa is de Rangy populair met alle mogelijke opties…

 

Opties

Wie geïnteresseerd is in deze unieke visboten, moet de website https://finvalboats.com eerst maar eens raadplegen voor alle details en ins en outs. Vergelijk dan meteen welke standaard inrichting en accessoires de modellen hebben en welke opties er allemaal mogelijk zijn. Zoals bij de echte custom-built boten is alles bespreekbaar en werkt men met korte lijnen naar de werf en de bouwers.  Voor meer info kijk je op de Facebookpagina van de verdeler Alpha Mobile Marine. 

De mensen achter Finval spreken de taal van de sportvisser…