Een nieuwe visvinder aanschaffen is nu wel heel voordelig. De prijzen van de Lowrance Hook serie zijn namelijk flink verlaagd. Ondanks dat dit de budgetlijn aan dieptemeters is binnen het merk Lowrance, zitten deze toestellen bomvol kwaliteiten en functionaliteiten. Onderstaand nemen we de toestellen graag met je door.

Lowrance Hook 3x nu voor € 124,95

De Lowrance Hook 3x is de dieptemeter/visvinder met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat deze Lowrance visvinder scherp geprijsd is, is het voorzien van een kleurenscherm en tal van andere functionaliteiten die je van een merk als Lowrance mag verwachten. 

Lowrance Hook 4 nu vanaf € 179,95

De Lowrance Hook 4 is verkrijgbaar is drie varianten. Het goedkoopste model is voorzien van een kleurenscherm en een 83/200 KHZ dieptemeter functie. Hecht je echter waarde aan een iets luxer toestel dan is ditzelfde toestel verkrijgbaar met een downscan transducer tegen de gereduceerde prijs van € 199,95. Wil je het meest luxe toestel dat tevens van GPS voorzien is ontvangen? Dit combo toestel schaf je nu aan voor maar € 264,95.

Lowrance Hook 5 nu vanaf € 349,95


Het grootste toestel uit de Hook range dat Fish Inn verkoopt is het Hook 5 model. Dit toestel is verkrijgbaar in een downscan variant zonder GPS voor € 349,95. Het meest luxe model combo model dat voorzien is van GPS koop je nu voor € 479,95. De kwaliteiten die dit Lowrance Hook 5 toestel bezit zul je niet snel vinden voor deze topprijs.

 

Op zoek naar een groter scherm? Lowrance Elite TI

Ben je opzoek naar een groter toestel dan ben je bij Fish Inn ook aan het juiste adres. De Lowrance Elite TI serie is verkrijgbaar met een 5, 7 en 9 inch scherm en zal perfect aan jouw wensen voldoen.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, wil je persoonlijk geadviseerd worden? Neem dan contact op met +31 (0)77 – 354 1449.