Mijn vrouw klaagt altijd dat het lastig is om voor mijn verjaardag een cadeau te kopen. Ik zeg dan altijd: ‘doe maar visspullen!’, maar ja: wat koop je voor een sportvisser wanneer je er zelf geen verstand van hebt? Dat blijft lastig. Neem nou kunstaas: factoren zoals de temperatuur, helderheid en type water zijn belangrijk bij de keuze van kunstaas, en natuurlijk sowieso op welke roofvis er gevist wordt…

 

Maak het verschil

Met de Neptune Fishing Mystery Box is er een cadeau voor de roofvisser samengesteld dat tegemoet komt aan dit probleem. Ten eerste bevat de Mystery Box kunstaas dat lastig of niet in Nederland te verkrijgen is – en dus is de kans zeer klein dat men iets dubbel koopt. Iedere roofvisser is altijd op zoek naar kunstaas dat het verschil maakt en de Mystery Box streeft daar ook naar.

Ten tweede is het kunstaas met de hand gemaakt uit hoogwaardige materialen en volledig aangepast aan de vereiste specificaties. Verder is dit cadeau voor de roofvisser redelijk universeel en kan het kunstaas op verschillende vissoorten en water types worden toegepast. De tijd van het jaar is ook zeer bepalend voor de inhoud. Kunstaas voor de winter is nu eenmaal anders dan in de zomer. Zo lanceerde men met de start van het nieuwe roofvisseizoen dan ook een Mystery Box met vernieuwende inhoud.

Als laatste zijn de producten door het team zelf en door roofvissers uit het Neptune vrienden-netwerk uitvoerig getest. Als het niet goed is, komt het niet in de Neptune Fishing Mystery Box terecht. Met een knipoog erbij geeft men dus ‘vangstgarantie’.

Schat, ik heb wat voor je…

 

Algemeen kunstaas

Het Mystery Box cadeau voor de roofvisser verschilt op die hoofdpunten met de andere roofvis dozen die je misschien te koop hebt zien staan. Hierin zit over het algemeen kunstaas wat in iedere webshop en winkel te koop is. Om de prijs laag te houden worden vaak producten toegevoegd die men over heeft of die slecht verkopen. Ook testen de grote merken op deze manier nieuwe producten uit.

De Neptune Mystery Box is een allround roofvisdoos met hard- en zacht kunstaas voor baars, snoekbaars en snoek. Verder verkoopt men een aantal specialistische dozen voor de snoek– of snoekbaarsvisser. In de nabije toekomst komt hier nog een baars-doos bij.

 

Binnenkort ook een specialistische baars-box…

 

Stoer

Met het merk Neptune Fishing willen de makers het vissen op roofvis ook wat stoerder maken. Er zijn toch nog altijd veel mensen die denken dat je veel geduld moet hebben en de hele dag naar een dobber zit te staren wanneer je vissen als hobby hebt. De werkelijkheid is dat roofvissers actief op zoek zijn naar een goede stek,  de hele dag met kunstaas staan te werpen en continue blijven zoeken totdat ‘de code’ gevonden is; soms is dat de juiste diepte, de juiste presentatie van het kunstaas of het juiste kunstaas.

De Real Perch…

 

Gelegenheden

Wil jij dus ook vissen met uniek en handgemaakt kunstaas van hoogwaardige kwaliteit, bestel dan de Neptune Mystery Box, of geef je partner de juiste hint als je verjaardag nadert, of wanneer Valentijnsdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerstmis nadert voor jou of je vismaten. Allemaal goede gelegenheden om de Neptune Fishing Mystery Box te geven; hét cadeau voor de roofvisser!

 

Handgemaakt & vangend!