Fisk24 is een nieuw online videoplatform en een initiatief van de makers van Vis-Visie en VIS TV. Bekende presentatoren als Ed Stoop, Tamme Smit, Thom Beentjes en Jan Willem Wijers maken op dit kanaal exclusief voor Fisk24 nieuwe films en series waarin elke vis-discipline aan bod komt. Voor 4,95 euro per maand kun je je inschrijven en de uitzendingen volgen.

Met Thom Beentjes op polderkarper.

 

Polderkarper

Fisk24 werkt veelal met series. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering. De eerste serie die verscheen was ‘Vissen met Ed’. Hierin neemt Ed Stoop ons op zijn welbekende wijze mee naar de waterkant. Hij bevist, met de nodige humor, zijn thuiswateren. Zoals feedervissen op zeelt, vissen met de vaste stok in hartje Den Haag en doodaasvissen op grote snoek. Na Ed Stoop maakte Thom Beentjes zijn opwachting met de serie ‘Polderkarper met Thom’ waarin hij met verschillende technieken achter de polderkarper aangaat. In productie zijn de series ‘Roofvissen vanuit de boot’ met Tamme Smit en ‘Spinvissen in de polder’ met Jan Willem Wijers.

 

Tutorials

Dit nieuwe online platform biedt ook de mogelijkheden om live-uitzendingen te maken en om live vragen te laten stellen over de visserij. Ook tutorials vanuit de Fisk24 studio over techniek en materiaal behoren tot de mogelijkheden, zoals het maken van knopen en het mengen van voertjes.

Elke week zal er tenminste één nieuwe film worden geplaatst. Meestal worden deze op zondag gepubliceerd. Schrijf je in, neem een abonnement of probeer het na aanmelding gratis uit.

Alle info vind je op www.fisk24.nl