DANIËL DE JONG – Wij zijn verheugd jullie te informeren dat Fly Supply deze week Smartlures.nl heeft overgenomen. Marc Zitvast heeft Smartlures opgericht en jaren lang aan het roer gestaan van de winkel en webshop. Mede dankzij zijn inzet is het vliegvissen op roofvis in Nederland en de rest van Europa populairder dan ooit. Marc stopt met zijn carriere in de vliegviswereld en we zijn blij dat hij Fly Supply heeft gecontacteerd om Smartlures voort te zetten.

Smartlures heeft in de loop der jaren een indrukwekkende collectie predator materiaal van hoge kwaliteit opgebouwd. Wij zijn dan ook blij dat wij Smartlures.nl onder onze hoede kunnen nemen en het productaanbod van zowel Fly Supply als Smartlures kunnen uitbreiden dankzij deze overname.

Smartlures.nl zal blijven bestaan als webshop en de voorraad is inmiddels verhuisd naar de Fly Supply winkel in Lelystad. De komende maanden zal Smartlures.nl worden uitgebreid met merken als Simms, Scientific Anglers, Orvis, Hardy, RIO, YETI en nog veel meer. Ook worden er interessante merken van Smartlures aan de collectie van de Fly Supply webshop toegevoegd.

Vanaf heden werken we vanuit één centraal punt en we zijn ervan overtuigd dat beide bedrijven elkaar zullen versterken.

TEAM FLY SUPPLY 2022

Afscheid Marc Zitvast 28 mei

Marc Zitvast wil zijn klanten graag persoonlijk bedanken voor de fijne tijd en hun vertrouwen in zijn periode als eigenaar van Smartlures. Speciaal daarom komt Marc op zaterdag 28 mei 2022 naar de Fly Supply & Smartlures winkel in Lelystad. Kom op 28 mei gezellig langs voor een hapje en een drankje!

Smartlures Predator Rügen weekend 2022

Op zaterdag 28 mei start ook de inschrijving voor het zeer populaire Smartlures Predator Rügen weekend 2022. Marc zal ook deelnemen aan deze trip. Meer info volgt binnenkort via de nieuwsbrief en op 28 mei kan je er natuurlijk alles over vragen aan Marc.

Wij bedanken Marc Zitvast via deze weg nogmaals voor de prettige overdracht van Smartlures.nl!

>| FLYSUPPLY  |> SMARTLURES