Sinds 8 februari 2022 zijn Edwin en Inge de nieuwe eigenaren van de Indoorvisrivier Reuver. Op 16 april 2022 gaan ze een heropeningsfeestje geven, maar in de tussentijd is Indoorrivier Reuver al geopend. Ga je ook een keertje forelvissen in de deels overdekte forelvisrivier? Het eerste kopje koffie of thee is van het huis. 

Tijdens de officiële heropening van de Forelrivier Reuver onder de nieuwe eigenaren worden er goudforellen uitgezet! Wanneer je zo’n gouden forel weet te vangen, dan mag je gratis nog een keer komen vissen! Voor de komende maanden staan er nog diverse andere activiteiten gepland:

  • Pasen 2022 – zondag 17 en maandag 18 april 2022: uitzet van zalm- en goudforellen.
  • Dinsdag 3 mei 2022: open iin verband met de meivakantie.
  • Zaterdag 8 mei 2022: Moederdag, mama’s vissen met 50% korting.
  • Zondag 29 mei 2022: de eigenaar trakteert, want hij is jarig! Vandaag krijgt je per persoon een forel extra uitgezet.
  • Zondag 16 juni 2022: Per persoon wordt 1 extra forel uitgezet.Z
  • Zondag 19 juni 2022: Vaderdag, papa’s krijgen een forel extra uitgezet.

Op de forelvijver van Reuver mag je alleen met een dobber en een haak vissen, een bodemmontage is niet toegestaan vanwege de bodembedekking die uit plastic bestaat; het gebruik van kunstaas, stukjes aasvis of levende aasvis is evenmin toegestaan. Je mag de vissen niet lokken door te voeren met pellets of iets dergelijks. Gevangen vissen kunnen levend bewaard worden in een leefnet of direct gedood worden en dan in een koelbox geplaatst worden. Je mag je eigen leefnet en landingsnet gebruiken, maar deze dient dan wel ontsmet te worden. Het is niet de bedoeling dat gevangen vis weer teruggezet wordt, ook dienen ze niet langs de waterkant schoongemaakt te worden.

 

Kijk op de website voor de tarieven van het vissen, de openingstijden en het eten en drinken dat hier vanaf een kleine kaart te bestellen is.

 

Forelvisserij Reuver

Rijksweg 1F
5953 AA Reuver
Tel. +31 (0)6 – 2150 7018

E-Mail: info@forelrivierreuver.nl
Website: www.forelrivierreuver.nl