In het zuidoosten van de provincie Noord Brabant in het dorpje Sterksel ligt, omgeven door de natuurgebieden Strabrechtse Heide, Keelven/Heihorsten en De Pan, de viskwekerij en hengelsportlocatie genaamd De Ronde Bleek. De Ronde Bleek is nagenoeg het gehele jaar geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

Prachtige visserij op een veelheid van vissoorten, de een nog mooier dan de ander…

 

De op het bedrijf gekweekte vissen kunnen met de hengel worden bevist. Met de vliegenhengel kun je vissen op forel, baars, voorn, karper en zeelt. Met de karperhengel kan worden gevist op karpers vanaf circa 6 tot ruim 28 kilogram zwaar.

 

Vliegvissen

Voor de vliegvissers zijn er mogelijkheden op een vijver van ongeveer zes hectare met een diepte van twee tot dertien meter en op een viertal kreken waar wadend en/of vanaf de kant kan worden gevist. Op de vliegvisplas kun je vanuit de bellyboot of vanaf een van de pontons met elektromotor vissen. Het bestand bestaat uit veel grote regenboogforellen, een beperkt aantal beekforellen tot rond de 60 cm lang, ‘whipers’, gewone baars, black bass, voorn, karper en zeelt.

Hier kom je voor de rust, ruimte, natuur en mooie forellen en karpers. 

 

DRB-karpers

Voor de karpervissers is een vijver van circa 2,5 hectare beschikbaar. De karpervijver heeft twee ruime tweepersoons stekken, die beide voorzien zijn van een vissershut. De diepte tot tien meter, steile taluds en plateaus maken het tot een uitdagend water. Hard werken kan beloond worden met een van de prachtige, rijk beschubde en eigen gekweekte ‘DRB-karpers’ met een gewicht tot ruim 28 kg! Op dit moment wordt de locatie uitgebreid met een vijver van nog eens ongeveer 2,5 hectare en een derde met een oppervlakte van rond de 1,5 hectare staat gepland voor de komende jaren.

 

De Ronde Bleek

Ronde Bleek 2a
6029 PE Sterksel
Tel.: +31 (0)6 – 1323 0690
E-mail: info@derondebleek.nl

Website: www.derondebleek.nl

Facebook: www.facebook.com/derondebleek