Centraal in het land gelegen vind je tussen de groene weilanden Forellenvisvijvers Zederik. De locatie beschikt over twee prachtige vijvers waarin je in alle rust individueel of in groepsverband kunt gaan vissen. Daarnaast worden er ook regelmatig visevenementen en andere leuke activiteiten georganiseerd.

In de buitenlucht, lekker uit de wind achter de bomen.

 

Na het vissen kun je bijkomen met een hapje of een drankje op het terras. De gezellige kantine is gedurende de gehele dag geopend. Alle gevangen forel mag mee naar huis genomen worden, maar Forellenvisvijvers Zederik biedt je tevens de mogelijkheid om jouw vis om te ruilen tegen gerookte vis. Houd je niet van vissen maar wel van vis eten? Je kunt bij Forellenvisvijvers Zederik ook een visje gaan eten of vis ophalen om thuis van te genieten.

Een forelletje vangen voor het avondeten. 

Forellenvisvijvers Zederik is trots op haar forel en ze doen er alles aan om een kwaliteitsproduct te leveren. Deze inspanningen worden ook beloond. Zo werd de gerookte forel van Zederik in 2012 winnaar in de categorie ‘t Groentje bij de verkiezing van het Groene Hart Streekproduct. De vis maakt ook deel uit van de streekbox.

Wie is de grootste? Ook meerval kun je er tegenkomen.

 

Kortom: heb je zin om even ontspannen een visje te vangen, zin om een visje te eten of wil je even ontspannen op het terras? Dan heet Forellenvisvijvers Zederik je graag welkom. Je kunt ter plaatse ook je elektrische fiets opladen. Op de website vind je een compleet overzicht van de openingstijden in 2021 en van de tarieven voor het vissen.

 

Zorgboerderij

De eigen zorgboerderij, De Regenboogforel, biedt een mooie combinatie van een beschermde omgeving én deelname aan de maatschappij. Deelnemers krijgen kennis van de vissen en de gang van zaken op de visvijvers en in de kantine en kunnen daarmee vissers en andere bezoekers van dienst zijn. De deelnemers hebben succeservaringen en worden gewaardeerd. Hierdoor ontwikkelen zij hun sociale en communicatieve vaardigheden, een nieuw zelfbewustzijn en een stevige dosis zelfvertrouwen. Ook ontwikkelen zij vanwege de samenwerking met andere deelnemers, de vaardigheid om samen te werken binnen een team.

 

Forellenvisvijvers Zederik
Broekseweg 28
4231 VE Meerkerk
Tel.: 31 (0)183 – 351 625 of 31 (0)6 – 5136 2369

Website: www.forelvisvijverszederik.nl

Facebook: www.facebook.com/forelvisvijverszederik

YouTube kanaal: www.youtube.com/channel/UCLkajXIJXNbedqjTAF0Zrcg/videos