Op zaterdag 21 september vond in IJmuiden het vierde evenement van de Stichting PeuterFonds van 2019 plaats. En wat voor één, voor het eerst in de geschiedenis van het PeuterFonds werd er aan én op zee gevist!

Op uitnodiging van Nick Marinus van de Sport Fishing Company waren we te gast in IJmuiden. Met een grote groep kinderen van Scouting Menno Simonsz uit Haarlem gingen we vissen op de boot Wahoo en op het strand van Wijk aan Zee. Bekijk hier het complete verslag en de mooie foto’s!

Met een grote groep kinderen van Scouting Menno Simonsz uit Haarlem gingen we vissen op de boot Wahoo en op het strand van Wijk aan Zee.

Dit unieke PeuterFonds evenement werd mogelijk gemaakt door: Sportvisserij Nederland, The Sport Fishing Company, Eventmaker, Hengelsport IJmuiden, Beeksma Banket, Aloha Beach, Scouting Menno Simonsz en natuurlijk de vrijwiligers: Ronald, Monique, Henk, Alex, Theo, Axel, Wim, Jan, Frank, Theo, Jason, Jay, Freek, Marcel, Ton, Els, Martijn, Paul, Jeffrey, Minou, Marcel en Luca.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting PeuterFonds
Erik Froger, Juri Froger, Robin Smit en Tsak-kin Man

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/vrijwilligers-gezocht-voor-de-vierde-peuterfonds-visdag/
https://beet.nl/fotoverslag-visdag-peuterfonds-utrecht/
https://beet.nl/fotoverslag-peuterfonds-visdag-met-kinderen-van-sherpa-bij-de-berenkuil-putten/