Nu van € 649,99 voor € 399,95.

Fish Inn heeft weer een super aanbieding voor jullie klaarstaan, je koopt de Matrix Superbox Lime Edition nu wel met heel veel procenten korting. Wil jij een kist bemachtigen? Wees dan snel want OP=OP!

De Matrix S36 Superbox Lime Edition is voorzien van grote 36 mm diameter poten met 25 mm binnenpoten die zorgen voor ongelofelijke stabiliteit. De S36 Superbox is gemaakt van lichtgewicht aluminium frame met een lichtgroene afwerking.

 

De draagriem die erbij geleverd wordt zorgt voor een gemakkelijk transport. De Matrix S36 Superbox is gebouwd met gebruik van de enorm populaire Matrix Drawer Units. Ook beschikt de Matrix Superbox over een grote opslagcapaciteit tussen de voetplaat en Drawer Units. De S36 Superbox heeft een stijlvolle achterplaat. De voetplaat is voor zien van anti-wrap zodat je een betere grip hebt.

 


De Matrix S36 Superbox Lime Edition wordt geleverd met 1x Deep Drawer Unit, 1x 90 mm Storage Unit en 1x Transport Lid. De zitkist is voorzien van grote, zwenkbare modderpoten voor extra stabiliteit op oneffen grond. De integrale voetplaat schuift onder het chassis voor gemakkelijk transport. De gevoerde zitting heeft een ingebouwde waterpas. Het totaalgewicht van deze kist is 18,5 kilogram.

Wil jij de zitkist bestellen of wil je graag meer informatie, klik dan hier.