Het merk ‘13 Fishing’ is relatief nieuw bij ons op de markt, maar in Amerika maakt het al furore, zoals op de laatste ICAST 2021 hengelsportbeurs. Geen wonder ook, want achter de schermen zitten ervaren ontwerpers die al twintig jaar in het vak zitten. Voor Wesdijk Hengelsport reden genoeg om dit merk op te nemen in het assortiment van de winkel.

Met het topmodel Concept TX2 heb je iets unieks in handen…

Expertise

De ervaring en expertise van de mensen achter het merk ’13 Fishing’ geeft Wesdijk voldoende vertrouwen om er mee in zee te gaan, en voor de roofvissers in Nederland en België zal dit ook voldoende vertrouwen geven. Bij Wesdijk kun je onder meer prachtige reels van dit merk aantreffen, variërend van het topmodel Concept TX2 tot en met het betaalbare instapmodel Origin A Reel.

Mooie instapreels met de zwarte Concept A Reel en de witte C Reel...

Baitcasters

De 13 Fishing Concept TX2 is de eyecatcher uit dit revolutionaire nieuwe baitcaster assortiment. Deze zeer solide reel is zoutwaterbestendig door zijn Iron carbon body. De 174 gram (!) wegende reel is voorzien van liefst 10 gesealde kogellagers en produceert een typerend ratelgeluid wanneer het gevecht van de dril is begonnen. Klik hier voor meer info.

Er zijn ook enkele molens van het merk bij Wesdijk…

Instappers

De instapper Origin A Reel is net als de iets duurdere Origin C Reel een druppelreel met makkelijk instelbare slip en is simpel en comfortabel te bedienen. De donkere A Reel met de twee witte slingerknoppen weegt 204 gram, heeft 7 kogellagers en draait 71 cm lijn binnen in één slingeromwenteling. De witte C Reel heeft ongeveer dezelfde eigenschappen als de A Reel.

Meer weten over al deze 13 Fishing reels: klik dan hier.  

En je weet het…een mooi cadeau bij een bepaalde besteed bedrag behoort tot de mogelijkheden…