Voor veel hengelsportwinkeliers hebben de beperkende maatregelen vanwege de lockdown en de corona lang genoeg geduurd. Hier en daar wordt gezocht naar inventieve oplossingen die ook aan de richtlijnen voldoen. Bij Frans de Witte in Houten gaat men aanstaande woensdag 10 februari open voor ‘click & collect’; bestellen en afhalen van wormen, maden en hengelsportmateriaal, en geeft het personeel via een videocall verkoop- en visadviezen.

Fiiish en Solar…

 

Vanford molens

De kampeerwinkel van Frans de Witte heeft de lockdown aangegrepen voor een forse uitbreiding van het verkoopoppervlak, merken en materialen. Zo zijn er van Shimano nieuwe Vanford molens binnen en alle Yasei BB en normale Yasei hengels; zijn er nu ook van Westin kunstaas en hengels; en zijn ook Fox rage, Fiiish, Spro,  Berkley, Salmo, Predox, Preston, Matrix, Guru, Savage Gear (o.a. de nieuwe High Rider V2 bellyboot), Madcat, Solar, Mainline, Marcel van den Eynde, Greys, Korda, Fox, Strategy en andere merken aanwezig of uitgebreid.

 

Uitbreiding van het hengelarsenaal en molenaanbod…

 

Telefoon of e-mail

Op 10 februari gaat men open van 10 tot 18 uur. Er is geen webshop (wel voor de kampeer- en caravanafdeling) , maar bestellingen kunnen telefonisch of via e-mail ingediend worden, waarna de klant een tijdvak van één uur krijgt waarop de bestelling afgehaald kan worden. Tussen bestellen en afhalen moet minimaal 4 uur zitten en betalen kan alleen via pinnen.

De ingang van de winkel  in Leisure Center de Meerpaal, 4 minuten van de A27 afslag Houten. 

 

Dagelijks geopend

Buiten de winkel aan de Duwboot 22b in Houten zijn alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen en kan er voldoende afstand worden gehouden. Zoals eerder gaat de zaak op deze manier weer 7 dagen per week open. Bestellen kan op e-mail bestellen@fransdewitte.nl en via telefoon 030-6365425.

Klik hier voor meer informatie.