Zoetwaterslakken vormen een belangrijk onderdeel van het natuurlijke menu van de karper, dus het was voor Dynamite Baits dan ook volstrekt logisch om een combinatie te maken met de natuurlijke oliën die te vinden zijn in de Frenzied Hempseed van dit merk. De slakken fungeren zo als een drager voor de attractors in de blikverpakking.

Een merk met zowel voer en aas voor karpervissers als witvissers…

 

Koken in blikken

Bij de bereiding van de ‘Hemp and Snails’ wordt gebruik gemaakt van hetzelfde proces als de firma gebruikt om de hennep te koken in de blikken. De Hemp and Snails zijn dan ook een geheel natuurlijk product, er zijn geen conserveermiddelen aan toegevoegd.

 Aas zonder conserveermiddelen. 

 

Twee formaten

De slakken zijn beschikbaar in twee formaten, 4 en 14 mm, en zijn ook een volwaardige extra optie om op de haak of de hair te plaatsen, als enkel haakaas of als duo of trio bij elkaar. De slakken worden niet alleen met graagte geconsumeerd door karper, maar ook door kopvoorn, barbeel en grote zeelt. Hemp and Snails zijn een ideaal aas op druk beviste wateren, waar de vissen de boilies of particles hebben leren vermijden. Klik hier voor meer info.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.