Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Een prachtige hybride in de middagpauze…

“Ik zei nog zo: geen rode maden en ook geen bier tijdens de wedstrijd…”

 

Mail ons!

Je hoeft geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om over je avonturen aan de waterkant te vertellen. Bij het vissen beleef je altijd wel iets. Een vreemde vis tijdens de vakantie; een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een zeehond, of een knaagdier dat er met jouw boilies vandoor gaat… Of je vangst je eerste karper in de stromende regen (klik hier), of een roofblei-windehybride in de middagpauze zoals Jurgen Savels.

Maar wie weet ben je een succesvolle specimenhunter of is jouw vismaat juist een pechvogel die altijd de grootste vissen verspeelt of drie keer per jaar een haak in zijn oor krijgt! Laat het ons weten of schrijf het van je af; gedeelde smart is halve smart!

Je maakt wat mee aan de waterkant…

 

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres b.masselink@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!