Duizenden, zo niet tienduizenden hengelsport producten heeft redacteur en fotograaf Rudy van Duijnhoven al in het vizier van zijn lens gehad. Speciaal voor jou selecteert hij wekelijks de nieuwste, meest innovatieve en leukste producten! 

 

De nieuwe Spro Kayak in één woord: geniaal!

De Spro Kayak kan binnen vijf minuten volledig opgeblazen worden en creëert in een oogwenk een uiterst degelijke, stabiele en mobiele visboot! De boot is voorzien van een ‘high pressure’ vloer en rugleuning om de hele dag comfortabel te kunnen vissen. De Kayak wordt standaard geleverd met een handige voetpomp en draagtas en past nagenoeg in iedere kofferbak. Website: www.spro.eu.

Opblaasbare stoel met klittenband bevestiging.

Opblaasbare stoel met klittenband bevestiging.

Spro kayak

Met zo’n kayak gaan nogal wat mogelijkheden voor je open! Er zijn bijvoorbeeld heel wat plassen waar je geen trailerhelling hebt en waar nooit vanaf het water op roofvis wordt gevist! Waan je als een koning op zo’n maagdelijk meer!

 

Nieuwe mono en gevlochten vislijnen van Rive

Rive komt dit seizoen met twee nieuwe lijnen op de markt. De Carp Master is beschikbaar op spoelen van 120 meter in 20, 23, 26 en 28/00, bij deze diameters biedt ze een zeer hoge trekkracht. Dit is een lijn die zowel als hoofdlijn als voor onderlijnen voor het method feeder vissen gebruikt kan worden.

De Carp Master is beschikbaar op spoelen van 120 meter in 20, 23, 26 en 28/00, bij deze diameters biedt ze een zeer hoge trekkracht.

De Power 8X is een zinkende, gevlochten lijn van de nieuwste generatie, ze is beschikbaar op spoelen van 150 meter in diameters vanaf 6 tot en met 20/00. Door de speciale coating en het feit dat ze strak geweven is, heeft ze nauwelijks weerstand in de geleideogen bij het werpen. Adviesprijzen € 8,30 en € 32,90. Website: www.rive-france.com

Rive heeft ook de EFTTA richtlijnen voor lijnen onderschreven.

Rive heeft ook de EFTTA richtlijnen voor lijnen onderschreven.

De Salmo Sweeper SX

De Salmo Sweeper SX, de zoutwateruitvoering van deze jerkbait, is zinkend uitgevoerd en te vissen op een diepte van rond de meter. De Sweeper SX is beschikbaar in uitvoeringen van 14 cm/63 gram en 17 cm/104 gram, dit in vier verschillende, holografische kleurencombinaties. Website: www.salmo.com.pl.

Salmo plug

Met zware kwaliteit haken en splitringen.

 

Predox Kuro hengelserie

De nieuwe Predox Kuro series is voortgekomen uit een nauwe samenwerking met het Predox Pro Staff team. Het doel was een serie neer te zetten die alle vismethoden binnen de hedendaagse roofvisserij afdekt en die ook nog eens betaalbaar is! Oogstrelend zoals de hengels gebouwd zijn! Adviesprijs vanaf € 42,75. Website: www.predox.eu.

Bij Predox staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop!

Bij Predox staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop!

 

Mercury Marine MotorGuide Xi3

Mercury Marine introduceerde op boot Düsseldorf de MotorGuide Xi3, de meest stille en gemakkelijkst te gebruiken elektrische buitenboordmotor in zijn klasse. De Xi3 is uitgevoerd met Pinpoint GPS, het meest accurate GPS-systeem dat nu beschikbaar is. Het Secure Step Systeem maakt het eenvoudig om de motor in positie te brengen. Website: www.mercurymarine.com.

Sommige modellen beschikken ook over ingebouwde sonar.

Sommige modellen beschikken ook over ingebouwde sonar.