Nieuws Carp Den Bosch – Le Touroulet

In de prachtige Dordogne ligt een uniek privéwater, midden in de natuur, het is in Nederlands beheer. Het meer is 3,5 hectare groot en omgeven door een privéterrein van 14 hectare zodat je geniet van totale rust en privacy.

Het riviertje ‘Le Touroulet’ stroomt het meer binnen en voorziet alle vis, met name karper, van een veelheid aan voedsel.

Het riviertje ‘Le Touroulet’ stroomt het meer binnen en voorziet alle vis, met name karper, van een veelheid aan voedsel.

Het karpermeer loopt is tot ruim drie meter diep en zit vol met karper en mooie meerval. Het visbestand aan schub-, leder, rijen en spiegelkarpers is groot en veelzijdig, met heel veel mooie, onbeschadigde 20-30+ ponders en de zwaarste karper heeft een gewicht van 40 pond. Meerval wordt hier ook goed gevangen met als grootste vis een exemplaar van ruim 1,65 m. De vissen zijn in topconditie en geven een enorm gevecht.

Nachtvissen is toegestaan net als het gebruik van een voerboot, maximaal drie hengels per karpervisser. Je huurt het gehele water inclusief het luxe chalet met overdekt terras en een barbecueplek aan het water waar je kunt genieten van alle vrijheid. Of je nu komt met familie om te genieten van de Dordogne of samen met vrienden om uitsluitend te karpervissen, je vindt het hier.

Weinig vissers, minimale dressuur.

Weinig vissers, minimale dressuur.

 

www.karpervissen-frankrijk.nl
www.touroulet.com

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.