Een goede visjas is niet makkelijk te vinden, en wanneer je over bepaalde jassen goede berichten hoort van mensen uit de praktijk, dan zijn die het waard om in je oren te knopen. De allernieuwste vezels, fabricages en ontwikkelingen maken een écht goede visjas ook niet goedkoop, maar daar staan wel vele jaren zorgeloos gebruik tegenover. Een merk wat je zeker vaker hoort bij positieve praktijkberichten, is het Deense merk Geoff Anderson. Dat met een speciale uitvoering van haar beroemde Dozer jas uitkomt.

De ultieme jas qua bewegingsvrijheid, comfort en ‘must have’ specificaties …

 

Jubileum

De aanleiding voor een upgrade in deze jas was het twintigjarig jubileum van de Dozer jas, samen met de Urus broek van Geoff Anderson. Deze bestsellers zijn tegen het licht gehouden en voorzien van de allernieuwste en beste specificaties, samengebracht in de ‘Version 6’: de Dozer6.

 

Zoutwaterbestendig

De Dozer6 heeft wederom een mooie klassieke uitstraling gekregen die alle modegrillen overleeft, met inbegrip van functionele en praktische plaatsing van (borst)zakken en capuchon. De missie voor de Dozer6 bestond tevens uit het toepassen van de ‘allergroenste’, sterkste en meest waterdichte materialen. En dat is zeker gelukt met alle ervaring en knowhow van de laatste twintig jaar. De Dozer6 geeft je dus een zeer hoge kwaliteit en comfort, zelfs tijdens langdurige regen en wind. Ook kent de upgrade geen vrees voor zout water, want hiertegen is de Dozer6 eveneens bestand, mede dankzij de laatste generatie van de gepatenteerde YKK AquaGuard ritsen.

 

Geen kopzorgen meer over regen of wind…

 

Bewegingsruimte

De jas bestaat uit een zeer praktische verstelbare capuchon. De mouwen zijn afsluitbaar met een Hypalon binnenmouw en gepatenteerde Velcro klittenbandsluiting. Dankzij kleine aanpassingen heeft de Dozer6 ook betere bewegingsruimte in de schouders en de onderarm. De jas heeft twee waterafstotende borstzakken; twee ‘verborgen’ inline pockets met ritsen; één grote achterzak en een waterdichte ‘Napoleon’ zak achter de flap van de ritssluiting.

Meer weten over deze duurzame jas van topkwaliteit, klik dan hier, of bekijk het filmpje hieronder.