VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag opnieuw vergapen aan een kersvers visavontuur in eigen land. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik in een Canadese kano samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. Hoppend van stek naar stek laat hij Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist, én dat doorzetten loont. Kijken dus: 27 januari om 09.30 uur op RTL 7.

Het zijn niet alleen de diverse vangsten – waaronder een ware megabaars – die dit avontuur het kijken waard maken. Vooral de actieve visserij en de subtiele vistechnieken dragen aan het kijkplezier bij. Baarsfanaten en trouwe fans van VIS TV zullen ook dit avontuur voor geen goud willen missen.

Marco weet een mooie baars voor Pieter-Bas te landen.

Marco weet een mooie baars voor Pieter-Bas te landen.

Spectaculaire televisie
Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Dolle vreugde wanneer de vangst van een grote baars gelukt is.

Dolle vreugde wanneer de vangst van een grote baars gelukt is.

Ware monstervis
Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. Andere disciplines die nog voorbij komen zijn vissen op baars, feederen en zeebaarzen met kunstaas. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Bekijk hier de promo van aflevering 4:

Logo Vis TV