Na een flinke periode van voorbereiding mag het nieuws eindelijk officieel bekend gemaakt worden: reisbureau The Carp Specialist is aangesteld door Korda’s eigenaar Danny Fairbrass om de reserveringen voor zijn Franse betaalwateren Gigantica Carp – Main Lake en Gigantica Carp – Road Lake voor Nederlandstalige en Duitstalige gasten te verzorgen. Een ongelooflijke eer voor The Carp Specialist, en niet alleen vanwege het ongelooflijk indrukwekkende visbestand met karpers tot zo’n 39 kg!

Om meteen maar met de deur in huis te vallen… een weekje vissen op Gigantica is niet goedkoop, en dat is een bewuste keuze.

Net zoals Korda en de bijbehorende zustermerken is kwaliteit de enige maatstaf geweest, en dat geldt ook voor de inrichting van beide wateren. Zo kun je tijdens jouw week rekenen op minstens twee fulltime beheerders die 24/7 tot jouw beschikking staan, een chefkok die zowel ontbijt als diner voor je verzorgen zal en natuurlijk brandschone faciliteiten. Van de gasten die we reeds hebben mogen ontvangen op de wateren niets anders dan lof, waarbij vooral werd aangegeven dat de hulp en het advies van de beheerders een absolute meerwaarde was.

Op het domein zijn twee wateren te vinden: het Gigantica Carp – Main Lake en Gigantica Carp – Road Lake.

Het Main Lake is een echt big-fish water, waarbij tot op heden 294 verschillende karpers zijn herkend en genoteerd op de volgende gewichten (bij laatste vangst): 1x 80lb+, 7x 70lb+, 12x 60lb+, 25x 50lb+, 59x 40lb+, 98x 30lb+ en 92x 20lb+.

Naast de uitzonderlijke groei van de vis, is ook de schoonheid en beschubbing van de karpers uniek te noemen.Comfortabel vissen op mooie twintigers, dertigers en veertigers in een prachtige omgeving, wat wil je nog meer!

Bezoek de website van The Carp Specialist voor uitgebreide informatie over beide wateren.