GPS, fishfinders en dieptemeters bieden de bootvissers ongekende mogelijkheden, en ook de kantvissers kunnen steeds vaker meeprofiteren dankzij de werpbare fishfinders. Maar hoe werkt zo’n fishfinder? En wat is precies downscan en sidescan? In de special Boten & Motoren vind je enorm veel info voor de bootvissers en degenen die het willen worden…

De meest recente fishfinders hebben de transducer in de elektromotor ingebouwd.

 

Special

In de Beet magazine die momenteel in de winkels ligt, is deze special opgenomen. Maar ook op de website Beet.nl is hij nu gratis door te lezen: klik hier. Zo krijg je niet alleen specialistische informatie over fishfinders te lezen, maar kom je ook veel nuttige zaken te weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een visboot, een buitenboordmotor, elektromotor, bellyboot of een trailer. Hier mag je immers niet over één nacht ijs gaan en is kennis en voorbereiding een must.

Uitleg, theorie en ervaringen uit de praktijk...

 

Highlights

Wist je trouwens al dat de nieuwste stuurknuppel handvatverwarming als optie heeft; en dat je dit jaar al buitenboordmotoren kunt kopen die micro-plastics uit het water filteren? Ook die highlights lees je in deze special. Veel leesplezier!

Heerlijk: handverwarming in de winter…

De hightech trailers van Vanclaes…