1 jarig abonnement  op Beet, 9 nummers, minimaal 164 pagina’s en ontvang GRATIS de Petzl Tikkina hoofdlamp inclusief gratis verzending!

U BETAALT SLECHTS €59,50

2 jarig abonnement op Beet, 18 nummers, minimaal 164 pagina’s en ontvang GRATIS de Petzl Tikka hoofdlamp inclusief gratis verzending!

U BETAALT SLECHTS €119,00

De Petzl hoofdlamp is een topkwaliteitsproduct met ongeëvenaarde prestaties. Voor de visser die op zoek is naar het beste!

PETZL hoofdlamp model Tikkina, GRATIS bij een 1-jarig abonnement op Beet.

Perfect geschikt voor nabije verlichting tijdens het vissen in het donker. De maximale lichtsterkte is 150 lumen, met een reikwijdte van 50 meter. De lamp heeft drie verlichtingsstanden waarmee u de hoeveelheid licht naar gelang de situatie kunt aanpassen. Inclusief 3 AAA batterijen en comfortabele verstelbare hoofdband. Waterbestendig en te gebruiken in elk weertype. Leverbaar in de kleuren zwart of blauw.

PETZL hoofdlamp model Tikka, GRATIS bij een 2-jarig abonnement op Beet.

Met zijn brede lichtbundel en drie standen biedt hoofdlamp een aangename verlichting. De maximale lichtsterke is 200 lumen, met een reikwijdte van 80 meter. Drie verlichtingsstanden waarmee u de hoeveelheid licht naar gelang de situatie kunt aanpassen. Voorzien van rode LED en Glow In The Dark reflector. Inclusief 3 AAA batterijen en comfortabele verstelbare hoofdband. Waterbestendig en te gebruiken in elk weertype. Leverbaar in de kleuren zwart of blauw.

|>ABONNEREN