De nieuwe Guru Adjustable Rig Cases uit het aanbod van Hengelsport Kruidenier bieden een complete en veilige opslag/transport oplossing voor alle soorten haaklengtes die vissers gebruiken bij het vissen met de vaste hengel, feeder en waggler. Het grote voordeel van deze Rig Cases is dat je de afmetingen van je onderlijnen kunt aanpassen aan elke situatie. In de 6 inch versie kunnen dankzij de verstelbare pinnen onderlijnlengtes van 5 tot 15 cm worden opgeborgen, in de 8 inch versie onderlijnlengtes van 5 tot 20 cm.

Dit veelzijdige systeem werkt met verstelbare pinnen die kunnen worden verschoven en vervolgens vastgezet kunnen worden, precies waar de witvisser ze hebben wil. Guru heeft ook peg locks ontwikkeld, die zodra de hoofdpinnen op hun plaats zitten, deze extra bescherming bieden tegen zware schokken.

Er wordt ook een tool bijgeleverd waarmee je de pinnen gemakkelijk kunt openen wanneer je de lengte wilt aanpassen. De haringen zelf zijn geschikt voor alle soorten haken, zelfs tot dundradige maat 24 haken.

Adviesprijzen bij Hengelsport Kruidenier € 31,49 en € 34,49.

|>NAAR DE SHOP