Packs en topsets

Hengelsport Kruidenier heeft nu van Guru alle nieuwe vaste hengels en topsets op voorraad. Van de Guru Aventus Zero zijn er twee packs beschikbaar, met het model 700 in een lengte van 11,50 meter en met het model 900 in een lengte van 13 meter.

De Aventus 700 variant is het werkpaard uit de serie waarbij de kracht ongekend is. Dit in combinatie met de juiste balans en stijfheid maakt deze vaste hengel de perfecte allrounder die uitermate geschikt is voor het temmen van de grootste vissen op commercials, maar ook als snaar strakke kanaalhengel doet de 700 variant niet onder voor andere vaste hengels.

De Aventus 900 is het absolute paradepaardje en vormt de perfecte balans tussen strakheid, kracht en balans welke ongekend zijn voor een hengel van dit kaliber.

Deze vaste hengel kan gebruikt worden als strakke kanaalhengel, maar ook als krachtpatser voor de visserij op rivieren met zware dobbers en grote karpers. Voor nadere informatie:

In totaal zijn er zeven verschillende topsets beschikbaar van Guru voor het vissen op witvis en karper met de Aventus Zeo vaste hengels. Het overzicht van de topsets vind je hier:

|> TOPSETS GURU