De economische impact van de coronacrisis is groot voor heel wat bedrijven en sectoren, en ook diverse onderdelen van de hengelsport draaien nog altijd niet op volle toeren. Ondanks het feit dat beurzen opnieuw volwaardig kunnen plaatsvinden, is Hengel Expo in het najaar voor vele exposanten een moeilijke timing. Ze willen extra tijd om de markt te laten stabiliseren en willen daarom liever volop inzetten op een editie volgend jaar op de data 3 & 4 december 2022.

Helaas, de Expo gaat niet door, maar zet in op een extra mooie beurs in 2022.

Essentieel

In samenspraak met partner Sportvisserij Vlaanderen, werd door de organisatie dan ook beslist om deze duidelijke vraag te beantwoorden en samen te werken aan een volwaardige editie in 2022. “We zijn er van overtuigd dat dit de juiste beslissing is om Hengel Expo te kunnen neerzetten op een manier die de verwachtingen van onze bezoekers volledig inlost. Een breed aanbod aan zowel nieuwigheden, koopmogelijkheden, try-out, kennisdeling en beleving zijn voor ons dan ook essentieel bij het neerzetten van Hengel Expo,” aldus het management van de beurs.

Hal 2 en 3

Hengel Expo wordt daarom uitgesteld naar 3 en 4 december 2022. Voor deze editie in 2022 zal Hengel Expo zich in Hal 2 en Hal 3 van Kortrijk Xpo vestigen. Alle verdere engagementen en randmanifestaties worden intact neergezet. Voor verdere inlichtingen: klik hier.