De Response M50 en M70 Euro vaste hengels zijn vervaardigd met hetzelfde 100% Toray High Modulus Japanse carbonfiber als het vlaggenschip de M90 Euro en beschikken over veel overeenkomstige eigenschappen. Strak, sterk en toegeeflijk met een indrukwekkende balans en ze herstellen zich snel na het zetten van de haak; deze twee vaste hengels behoren tot de meest complete range die we ooit geproduceerd hebben. Het zijn echte allround hengels die ontwikkeld zijn om tegemoet te komen aan de eisen van het moderne wedstrijdvissen.

 

Beide hengels worden geleverd in een uitvoering van dertien meter, de M70 Euro wordt geleverd met hetzelfde uitgebreide pakket als de M90 Euro, drie reserve vierdelige topsets, een vierdelige cuppingset met Kups en twee miniverlengdelen die in de delen 7 en 8 passen en waarmee de vaste hengel respectievelijk 11,50 en 13 meter lang wordt.

 

De M50 Euro wordt geleverd met twee reserve vierdelige topsets, een vierdelige cuppingset en dezelfde miniverlengdelen. Deze miniverlengdelen zijn supersterk en zijn behulpzaam bij het beschermen van de hengel bij het vissen op afstand. De topsets zijn ‘pre-bushed’ op een lengte van 2,40 meter (tweede deel) en zijn klaar voor gebruik.

Om de performance verder te optimaliseren wordt elke topset geleverd met EVA elastiek alignement cones met PTFE bussen en beide hengels zijn voorzien van markeringspijlen zodat de delen voor een maximale efficiency op de juiste manier in elkaar gestoken kunnen worden. De kans op carbonmoeheid is geminimaliseerd door het toevoegen van interne versterkingen op alle vrouwelijke bussen, het afsteken van de hengel wordt ondersteund door een antifrictie finish op beide hengels zodat het vissen met deze hengels onder alle omstandigheden mogelijk blijft. Beide hengels worden standaard geleverd in beschermende kokers en een op maat gemaakt Response Monster Pole Holdall.

 

Repsonse M90

De Response M90 Euro is exclusief vervaardigd met 100% Toray High Modulus carbonfiber en zet een nieuwe standaard op het gebied van topperformance vaste hengel technologie. Ultrastrak en toegeeflijk met indrukwekkende krachtreserves in een lichtgewicht en uitgebalanceerde constructie, wat resulteert in het meest complete vlaggenschip dat we ooit geproduceerd hebben. Of je nu hoge vangstgewichten wilt verzamelen op een commercial, vist met een lange opslag op een rivier of op snelheid kleine vis wilt verzamelen, de Response M90 Euro heeft het allemaal in huis.

 

De M90 Euro wordt compleet geleverd met een uitgebreid pakket extra onderdelen waaronder drie vierdelige topsets die al voorzien zijn van elastiek en klaar zijn om ingezet te worden.

De serie topsets wordt aangevuld met een vierdelige cuppingset die standaard meegeleverd wordt om een maximum aan accuratesse te garanderen. Twee miniverlengdelen completeren het geheel, ze verlengen de hengel tot 11,50 en 13 meter.

Om de performance verder te optimaliseren wordt elke topset geleverd met EVA elastiek alignement cones met PTFE bussen en de hengel is voorzien van markeringspijlen op de verschillende delen zodat de hengel voor een optimale efficiency op de juiste manier in elkaar gestoken kan worden. Afsteken wordt ondersteund door de ‘easy ship’ antifrictie finish die onder alle weersomstandigheden zal werken. De hengel wordt geleverd in beschermende kokers en een op maat gemaakt Response Monster Pole Holdall.

Website: www.prestoninnovations.com.