Er is weer een St. Croix uitbreiding aan materiaal geweest bij Hengelsport Frans de Witte. Naast diverse Legend Elite, Legend Tournament Walleye, Bass en de nieuwe Victory range, is voor het snoekvissen in het najaar alvast de Legend Tournament Musky reeks uitgebreid met de LMC 80 MHF voor het betere kunstaasvissen op grote vis.

De Legend Tournament Musky LMC80MHF van St. Croix is een eendelige jerkbaithengel, strak en zeer geschikt voor het vissen met jerkbaits en ander kunstaas met een gewicht tot 100 gram. Door de verfijnde topactie van de 243 cm lange hengel is de actie van spinnerbaits en shads enorm goed te voelen. De gehele Legend Tournament serie is voorzien van een moderne, donkerblauwe blank en is super voor het vissen vanuit de boot. De kunstaashengel is geschikt voor het vissen met de werpreel.

Begin augustus komt er bij Hengelsport Frans de Witte weer een levering van Fiiish binnen voor de zeebaarsvissers en zijn er weer veel Shimano Vanford, Stradic, Vanquish, Exsence en de vernieuwde Sahara en Catana werpmolens op voorraad.

|> FRANS DE WITTE