Het sportvissen is met dit mooie weer op een kookpunt beland en ook bij Frans de Witte in Houten wordt de deur platgelopen voor hengelsportmaterialen, voer, aas en kunstaas. Voor elke discipline heeft de kampeerwinkel/hengelsportwinkel zowel voor de recreant als de specialist een uitgekiend assortiment om mee naar de waterkant te gaan.

Zeven dagen per week keurig verzorgd voer en aas…

 

Fjuka Baits & Marcel van den Eijnde

Nu vrijwel alle betere voertjes van Marcel van den Eijnde aan de schappen zijn toegevoegd, weten de specialisten onder de witvissers voldoende. Want dit ervaren merk wordt niet alleen door de wereldkampioenen gebruikt maar ook door miljoenen recreanten. Nieuw in de winkel zijn ook de innovatieve aasjes en voertjes van Fjuka Baits. Uiteraard tref je in Houten ook alles aan voor de feeder-, method- en vastestokvisserij met onder meer merken als Guru, Preston, Browning, Cresta en Evezet. Vers aas is zeven dagen per week (!) verkrijgbaar. Casters, maden, dendrobena’s, wormen en mestpiertjes, you name it. Het aas wordt altijd gezeefd dus er zitten geen dode poppen tussen de maden.

 

De noodzakelijke ‘hardware’… 

 

Westin en Fiiish

Voor roofvissers is Frans de Witte een heuse ‘speelhoek’ geworden. Met de toevoeging van toppers van Megabass, Sawamura, DUO en Decoy wordt ook hier zowel de specialist als de doorsnee roofvisser op zijn wenken bediend. Zelfs de zeevissers kunnen hier aankloppen voor hun lood, onderlijnen en Fiiish kunstaas voor de zeebaars. Kunstaas kun je hier in overvloed vinden met erg veel van Berkley, Westin, Gamakatsu, Spro, Shimano, Predox, Savage Gear, Spinmad, Snapper, Salmo en Rapala.

 Boilies, luggage en onderlijnmaterialen voor de karpervissers…

 

Nieuwe Shimano molens

Ook op voorraad zijn nu de nieuwste Shimano aanwinsten als de fraaie nieuwe Stradics, Ultegra’s en Vanfords, alsmede honderden hengels waaronder karperhengels, feederhengels en de populairste roofvishengels van Savage Gear, Shimano, Westin, Spro, Berkley en Predox.

De winkel vlakbij de A27 afslag Houten is weer 7 dagen per week te bezoeken zonder afspraak. Volg Frans de Witte hengelsport ook op Instagram, want dan ben je het snelste op de hoogte van alle nieuwtjes!

 

Een ‘speelhoek’ voor de roofvissers…