Ook voor Hengelsport Sappemeer is 2020 een bewogen jaar. Net als de meeste hengelsportzaken heeft de coronacrisis de aanloop naar de winkel flink gestagneerd, maar al gauw werd hengelsport weer populair en moest de 20-jarige zaak van Otto en Cobi Ketelaar alle zeilen bijzetten om de klandizie aan te kunnen.

 

Trabucco Selector XS Supreme.

 

MAP en Trabucco

De winkel ziet er weer geweldig uit en van heinde en ver komen met name witvissers het fraaie aanbod bekijken aan de Noorderstraat 75 in Sappemeer. En dat aanbod dekt zowat alles af met merken als Cresta, Maver, Evezet, Arca, Preston, Frenzee, Drennan, Zammataro en Spro. Twee nieuwe merken zijn nog eens aangevuld bij het assortiment, en dat zijn MAP en Trabucco. Van die nieuwelingen vind je onder meer de fraaie MAP Hooklength Box en de prachtige Trabucco Selector XS Supreme feederhengels in zowel 360 als 390 cm.

De Preston Feederchairs zijn ook weer op voorraad!

 Je blijft kijken…

 

Aas en voer

De vaste klanten vinden er naast verse maden, casters en wormen ook hun voer en aas in de gezellige winkel. Met het complete Evezet voerprogramma, inclusief de Teammixen en XXL pellets, en Sonubaits, Zammataro en Champion Feed, kun je alle kanten op, ook wanneer je met de methodfeeder vist en op zoek bent naar miniboilies of haakpellets. Over boilies gesproken, wanneer je op karper vist, tref je er prima boilies aan van het merk PreBaits, een merk dat je vooral in Noord-Nederland tegenkomt. Daarnaast is er voor de karpervissers natuurlijk ook aas en voer van Trophy Baits (Albatros), Sonubaits, Crafty Catcher en GMS.

   

De nieuwe Sonubaits Banoffee smaak en de Teammixen van Evezet…

 

Reparatie

En je weet het: Hengelsport Sappemeer is een ervaren winkel met een eigen reparatie-, onderhoud-  en service-afdeling. Dankzij de vele contacten met groothandels kan ‘Sappemeer’ ook een bestelling plaatsen wanneer je iets speciaals nodig hebt. Gewoon even bellen naar 0598-632874 of bekijk even de gegevens op de website www.hengelsportsappemeer.nl

Boilies van PreBaits…