De dagen worden korter en het water koelt weer af.  Tijd voor meer beschermende kleding. Veel sportvissers kennen de producten van BUFF door de multifunctionele sjaals die je beschermen tegen zon, wind en kou. Het merk kent echter ook andere en nieuwe high-end accessoires  om je warm te houden en te beschermen tegen de elementen.

Voor de actieve en passieve sportvisser…

Merino Wool

De Merino Wool Fisherman collectie van BUFF is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd merino wol uit Australië.  Merino wol heeft een temperatuurregulerende werking ook als het nat is. Dit in tegenstelling tot veel andere stoffen die hun isolerende werking verliezen wanneer ze nat worden. Daarnaast is merino wol 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.  Hierdoor ben je er zeker van dat je het hoofd warm houdt.

De Merino Wool Fishermen collectie…

 

De BUFF Heavyweight Merino Wool Hat is gemaakt van 100% merino wol en is heerlijk warm en comfortabel. Deze muts is extreem zacht en heeft een hoog draagcomfort.  Ideaal voor outdoor activiteiten in zeer koude weersomstandigheden.

Merino wol is een van de comfortabelste stoffen voor de sportvisser.

Primaloft fleece voering

Buitenshuis op de koude winterdagen, houd jezelf dan comfortabel warm met de inspirerende lifestyle collectie van BUFF. Deze warme gebreide producten zijn voorzien van een Primaloft fleece voering die je zeker warm houdt tijdens koude dagen.

Of je nu de bergen in trekt, het water op gaat, of de stad in, met de BUFF Lifestyle collectie blijf je heerlijk warm en voeg je ook nog eens bonuspunten toe aan je look.

Meer weten over de Buff producten? Het merk wordt door groothandel Technautic verdeeld naar de winkels en ook via de website kun je de prijzen en productdetails bekijken: klik hier.