De nieuwe Aero Pro luggage range van Shimano is de perfecte, hoogwaardige opberg- en transportoplossing voor je kostbare witvisuitrusting, inclusief klein materiaal en aas.

Aero Pro is de toonaangevende, high-end luggage range van Shimano, speciaal ontworpen voor de moderne wedstrijd- en witvisser. Gemaakt van uiterst slijtvast, snel en gemakkelijk schoon te maken materiaal met een elegant carbonpatroon; het is daarmee de perfecte oplossing voor het transporteren of opbergen van al jouw kostbare witvismaterialen.

Het duurzame en uiterst slijtvaste materiaal wat gebruikt is bij de Aero Pro range is daarnaast nog eens extra verstevigd door middel van Shimano Power Stitching. Hierbij worden de naden en kritische punten op een tas of foedraal dubbel gestikt. Dit vormt een extra sterke constructie en geeft een veel langere levensduur van je tassen en maakt de kans op falen minimaal.

Verder wordt er gebruik gemaakt van de bekende robuuste en extra grote HD-Zippers. Deze ritsen zijn bestand tegen hoge belastingen en veelvuldig gebruik. De Aero Quiver schouderbanden zijn extra gevoerd en gestikt voor een comfortabel dragen en de extra grip zorgt ervoor dat de tassen niet gaan schuiven op je schouder. Daarnaast zijn de meeste tassen en carryalls voorzien van een beschermende, dikke voering en extra slijtvaste laag op de onderkant voor maximale bescherming en duurzaamheid.

De Aero Pro luggage range bestaat uit de meest essentiële onderdelen voor de moderne witvisser. Zo zijn er foedralen voor het veilig opbergen van je kostbare vaste hengel, een Pole Kit Case voor je topsets of reserve landingsnetsteel, X7 toppen of lange banksticks en dergelijke, Hardcase foedralen en superhandige Tip & Butt Protectors voor je opgetuigde werphengels, een Quiver Tip Tube voor je feedertopjes. Ook aan al je end tackle, tuigen, onderlijnenmappen en ander materiaal is gedacht middels de zeer breed inzetbare Giant Carryall.

Al je aas, voer en toebehoren zoals aasbakken en dergelijk berg je overzichtelijk op in de thermisch gevoerde Giant Bait Bag. Voor je langere materialen zoals topsetsteunen, afsteekrollers, frontbar of feedersteunen etc. is er de Roller Bag. De collectie wordt compleet gemaakt door de uiterst duurzame en Watertight Triple Keepnet opbergtas en de paraplu die zowel als gewone plu als beschermende ‘brolly’ gebruikt kan worden om jou of je materiaal tegen wind, regen of sterke zon te beschermen.

Er is weinig wat kan tippen aan de hoogwaardige Aero Pro luggage range vanwege de combinatie van moderne looks, duurzaamheid en bovenal functionaliteit. Aero producten zijn immers gemaakt voor en door witvissers.

|> SHIMANO LUGGAGE