Op het terrein van Forellenvijvers Gendt van 1 hectare groot liggen drie visvijvers waar je in blokken van 4,5 uur kunt vissen op zalmforel en forel. Hengels, aas en hengelsportartikelen zijn in de kantine te huur of te koop. Forellenvijvers Gendt is het gehele jaar door geopend, kijk op de website voor de openingstijden. Parkeren s.v.p. op de aangegeven plaatsen. Vissen uitsluitend met een hengel per persoon, gevangen (zalm)forel mag NIET worden teruggezet, karpers en paling dien je terug te zetten.

Visje gevangen? De vangst mag je natuurlijk mee naar huis nemen! Zodat je ook thuis nog na kunt genieten van een eigen gevangen lekkernij. Daarnaast is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs de vis te laten roken. De volgende dag kan deze opgehaald worden. Bij de vijvers staan stoelen en picknickbanken, de stoelen graag weer terug plaatsen na gebruik. Leefnetten en schepnetten kun je lenen zolang de voorraad strekt. Kortom voor een ontspannen en gezellig dagje uit moet je zijn bij Forellenvijvers Gendt!

Om de waterkwaliteit optimaal te behouden is het bij Forellenvijvers Gendt verboden om te vissen met powerbait. Er is altijd een medewerker beschikbaar om uitleg te geven hoe het beste gevangen kan worden met de toegestane aassoorten. Toegestaan zijn levend aas (wasmotten, meelwormen, pieren e.d.) en kunstaas met één haak (spoon, wobbler e.d.). Twijfel je of een aassoort is toegestaan dan kun je het altijd navragen bij een van de medewerkers. Alle visbenodigdheden zoals dobbers, haakjes, schepnetten, leefnetten zijn hier te koop, pinnen is mogelijk.

Honger of dorst? Geert van Hoogen en Aniek Basten van Forellenvijvers Gendt serveren in de kantine en op het terras een hapje, drankje of gerecht van de kleine kaart. Groepsuitje / feestje? Daarvoor hebben ze speciale groepsarrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld het afhuren van een vijver en de dag gezellig afsluiten met een barbecue of hapje en een drankje. Neem voor meer informatie contact met Geert en Aniek op, zo kunnen ze de dag of avond volledig naar jouw wensen afstemmen.

 

Forelvijvers Gendt
Zandvoort 46
6691 EM Gendt
Geert van Hoogen en Aniek Basten
Mobiel Geert: +31 (0)6 – 5203 3396
Mobiel Aniek: +31 (0)6 – 4183 8204

E-mail: info@forellenvijversgendt.nl

Website: www.forellenvijversgendt.nl