The Carp Specialist is gek van huisjes aan de waterkant. Vissen vanuit de bivvy is natuurlijk heerlijk, maar een huisje erbij biedt net wat extra comfort. Even de telefoon opladen, een keukentje op te koken, een eigen sanitair… lekker luxe voor jezelf en jouw vismaat, maar ook perfect wanneer je bijvoorbeeld niet-vissende familieleden of vrienden meeneemt.

Voor The Carp Specialist collega Remco is 't in ieder geval een must wanneer hij zijn vriendin Samantha meeneemt... en geef ze eens ongelijk :-)

Voor The Carp Specialist collega Remco is ’t in ieder geval een must wanneer hij zijn vriendin Samantha meeneemt… en geef ze eens ongelijk 🙂

Zo waren ze deze zomer samen een paar dagen te gast op het Noord-Franse domein Tarnaud: onder andere bekend van de populaire betaalwateren Jardin des Carpes en Le Grand. Hier heeft eigenaar Florian hard gewerkt om een derde water klaar te maken, en Remco & Samantha mochten dit water als één van de eerste gasten bevissen en natuurlijk op foto & film zetten!

In een paar dagen tijd wist Remco – naast de nodige uitstapjes in de omgeving – ook een mooie serie karpers op de kant te krijgen met een aantal dikke schubkarpers met gewichten van boven de 15 kg erbij.

Tarnaud - Le Petit is een exclusief betaalwater van net iets onder de hectare qua grootte en biedt plaats aan een maximum van twee vissers.

Tarnaud – Le Petit is een exclusief betaalwater van net iets onder de hectare qua grootte en biedt plaats aan een maximum van twee vissers.

Vissen kan vanuit de eigen bivvy, maar natuurlijk ook vanuit het huisje wat direct aan het water staat.

Vissen kan vanuit de eigen bivvy, maar natuurlijk ook vanuit het huisje wat direct aan het water staat.

Bekijk Tarnaud - Le Petit zeker eens op de website van The Carp Specialist en vergeet zeker niet door de fotogallerij te bladeren: het water kent een bijzonder mooi visbestand!

Bekijk Tarnaud – Le Petit zeker eens op de website van The Carp Specialist en vergeet zeker niet door de fotogallerij te bladeren: het water kent een bijzonder mooi visbestand!

Net zoals op het naastgelegen Tarnaud – Le Grand bedraagt de prijs € 800,- per week voor de accommodatie en visserij…

Een mooi betaalbare, luxe visvakantie dus :-)

Een mooi betaalbare, luxe visvakantie dus 🙂

www.thecarpspecialist.nl