De Shimano Nasci werphengels en werpmolens hebben een strakke uitstraling, leveren uitstekende prestaties en zijn beschikbaar voor een mooie prijs. Wanneer dat is wat je zoekt, dan zijn jij en deze hengelcombo een goede combinatie!

Het nieuwe Nasci assortiment werpmolens met slip voorop omarmt modern design en visuele trends, met Shimano’s ongeëvenaarde technische uitmuntendheid. De ingetogen, bijna monochroom grijze body heeft subtiele chromen accenten en past perfect bij Shimano’s nieuwste werpmolens, waardoor het assortiment een aantrekkelijke gamma is voor sportvissers die op zoek zijn naar een gemiddeld geprijsde werpmolen.

In gebruik is de onmiskenbare soepelheid van Hagane Gear, de geruststellende overbrenging en de stevigheid van X-SHIP onmiddellijk duidelijk, aangezien de werpmolen draait met een fluisterstille brom en een directheid die zijn opmerkelijke prijs/kwaliteitsverhouding verloochent. In feite zouden zelfs ervaren sportvissers moeite hebben om de Nasci te beoordelen als iets anders dan een duurdere werpmolen, die aanzienlijk meer kost dan de werkelijke prijs.

De Nasci wordt geleverd in een volledige reeks maten, wat Shimano’s toewijding bewijst om sportvissers de allerbeste keuze te bieden. De kleinste maat 500 is perfect geschikt voor lichtgewicht ‘street fishing’, wat nu erg in is bij de moderne, jongere sportvissers. Aan de andere kant van de maatschaal kan de krachtpatser 5000 het grootste kunstaas, de grootste wateren en vooral de grootste vissen aan.

Binnen de middelgrote modellen zijn er opties voor modellen met een ondiepe spoel (ideaal voor gevlochten lijn) en modellen met een snelle overbrenging voor sportvissers die ultrasnel willen binnen draaien. Dus wat de behoefte ook is, er is voor elke sportvisser iets in het assortiment.

Het assortiment Nasci kunstaashengels is geïnspireerd op de Nasci werpmolen, met ingetogen elegantie gecombineerd met onbetwistbare functionaliteit. De satijngrijze carbon blanks zijn lichtgewicht en responsief qua gevoel en actie, met de verborgen kracht van Biofibre, en de extra kracht van Diaflash carbon wikkelingen op het uiteinde, wat de hengels een steviger low-end gevoel geeft, vaak geassocieerd met ultra high modulus carbon modellen. De speciaal ontworpen molenhouders zijn miniatuurkunstwerken en combineren technisch metaal, koolstof en composiet om een ultradunne, veilige molenverbinding te produceren.

In gebruik werpen alle modellen met een strakheid en nauwkeurigheid die verwacht wordt van een premium geprijsde hengel en hebben ze de vereiste acties voor de methoden en soorten waarvoor ze bedoeld zijn. Kracht in het handdeel wanneer dat nodig is om te werpen, snelheid in de top wanneer dat nodig is voor een ultrasnel zetten van de haak en finesse waar gevoeligheid bijdraagt aan geavanceerd vissen. Deze hengels hebben het allemaal en bieden net als de gelijknamige werpmolen een opmerkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor vissers die een uitgebalanceerde hengel- en werpmolenuitrusting willen, combineren de Nasci-werpmolens en Nasci-werphengels perfect en vullen elkaar aan in termen van uiterlijk, prestaties en prijs. Ze zijn het bewijs dat Shimano de toewijding en het vermogen heeft om hoogwaardige producten van hoge kwaliteit aan de massa te brengen.

|> SHIMANO