Innovatie en ‘tomorrow’s technology’ zijn altijd de kenmerken geweest bij de Ashura hengels van Illex. En dat wordt gewaardeerd want de naam heeft een grote reputatie. Dezelfde strenge eisen zijn echter van toepassing op de nieuwe Ashura Night Shadow hengels die Illex voor het zoetwater heeft ontwikkeld in 23 modellen.

 Bass series – ook voor onze baars en snoekbaars interessant.

Toray carbon

En dat kun je aflezen aan de onderdelen en de bouw van de Night Shadows, die in drie categorieën zijn ingedeeld: perch & zander, black bass en pike. De slanke Japanse high modulus Toray carbon blanks en Fuji Alconite ogen en reelhouders wijzen op klassematerialen. De grepen zijn van Portugees kurk, afgewisseld met high density EVA.

Portugees kurk met EVA en Toray carbon.

 

Perch & Zander

Deze Japanse technologie is verwerkt in hengels die op de Europese markt zijn afgestemd. Voor de baars- en snoekbaarsvissers zijn er zeven uitvoeringen om uit te kiezen, waaronder verticaalhengels en Finesse uitvoeringen.

Bass – maar ook voor baars en onze ‘sb’!

 

Pike

Ook zeven uitvoeringen vinden we in de Pike range. Het zijn er zeven die met name gericht zijn op het vissen met XL en XXL kunstaas en dat is interessant, want deze discipline kan nog best wat variatie en Japanse inbreng gebruiken. Klik hier om de zeven Night Shadows voor de snoek te bekijken.

Pike – Voor zwaarder aas en swimbaits.

 

Bass

Wie tenslotte achter de bass of blackbass aangaat, kan in deze categorie de juiste hengels vinden onder het label Ashura Night Shadow. Met diverse hengels die ook voor het baars- en snoekbaarsvissen geschikt zijn, moet je deze beslist niet overslaan in je zoektocht naar de ultieme hengel voor jouw visserij, zeker niet bij de DropshotWacky Shake of Water Things uitvoering. Klik hier voor een overzicht van deze bass hengels.

Meer weten? Klik hier voor de 2020 catalogus.