Mercury Marine heeft bekend gemaakt dat met ingang van 1 september 2017, Bram Dreschler alle verkoop-, distributie- en service-activiteiten binnen Benelux zal leiden, als Country Manager Benelux om de marktpositie voor alle Mercury Marine producten te versterken en verder uit te bouwen.

Bram Dreschler is niet nieuw in de industrie: hij heeft een indrukwekkende commerciële achtergrond met twintig jaar ervaring in verkoop, ontwikkeling van verkoopkanalen en algemeen management, ingewonnen bij Volvo, Honda en recentelijk Cummins.

Over Mercury Marine
Mercury Marine, met hoofdkantoor in Fond du Lac (Wisconsin), is de grootste fabrikant ter wereld van recreatieve aandrijfmotoren. Mercury, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC) met een omzet van $ 2 miljard, biedt motoren, boten, diensten en onderdelen aan voor recreatieve, commerciële en staatsgerelateerde zeevaarttoepassingen. Het bedrijf ondersteunt eigenaars van een boot met gebruiksvriendelijke en uiterst betrouwbare producten en de meest toegewijde klantenservice ter wereld. De toonaangevende merkenportfolio van Mercury bevat Mercury- en Mariner-buitenboordmotoren, Mercury MerCruiser-hekaandrijvings- en -binnenboordmotoren, MotorGuide-elektromotoren, Mercury-schroeven, Mercury-opblaasboten, Mercury SmartCraft-elektronica, scheepsonderdelen van Attwood, Land ‘N Sea-distributie van scheepsonderdelen en Mercury- en Quicksilver-onderdelen en -oliën.

Meer informatie vind je op www.mercurymarine.com.