Forelliefhebbers tref je tegenwoordig aan bij diverse disciplines van de hengelsport. De opkomst van de forelvijvers is daar natuurlijk debet aan. Speciale hengels voor deze tak van sport vind je onder de nieuwe Chakka CL forelhengels van het merk Iron Trout uit het aanbod van groothandel Sänger.

Twee- of driedelig in lengtes van 240 t/m 360 cm…

 

Chakka!

De Chakka CL’s zijn, in tegenstelling tot de voorgaande modellen, uitgevoerd met een handgreep die geheel uit EVA materiaal bestaat. Hiermee wordt niet alleen een betere balans bereikt, ook zijn subtiele aanbeten nu beter voelbaar. De Iron Trout Chakka CL zijn verkrijgbaar in vijf uitvoeringen met een lengte van 2,40 tot 3,60 meter. De eerste vier modellen hebben een werpvermogen van 1 tot 6 gram, de langste uitvoering heeft een werpvermogen van 2 tot 10 gram.

Nu met fraaie EVA handgrepen…

 

Twee en drie delen

Op de twee- en driedelige blanks van deze hengels zijn High-Frame K-Type geleideogen geplaatst en een NWS molenhouder met een opening tot de blank voor extra gevoeligheid. De blank – uit hoogwaardig 30T carbonmateriaal – heeft dezelfde, uitstekende actie  behouden als de oude modellen. De adviesprijzen voor deze fraaie hengels lopen van € 50,95 tot € 74,95. Klik hier voor de Facebookpagina.

 Voor diverse methoden van forelvissen.