Bij kampeerwinkel Frans de Witte in Houten zit men niet stil. De lockdown wordt aangegrepen om de hengelsportafdeling verder te completeren met meer artikelen en merken. De allround hengelsportverdieping kent naast het aanbod aan roofvis, karper, witvis en forel zelfs een zeevisuitbreiding met de Fiiish zeebaarskunstaasjes.

De indeling van de hengelsportafdeling is zodanig veranderd dat er nu ruim 1,5 keer zo veel artikelen worden aangeboden. De volgende merken zijn flink uitgebreid:  Shimano, Fox Rage, Abu, Cresta, Strategy, Gamakatsu, Spro, Matrix en Preston.

Uitbreiding op artikelen, winkelschappen en merken…

 

Nieuwe merken

Ook nieuwe merken hebben hun weg gevonden naar de populaire winkel in Houten: Westin, Fiiish, Ridgemonkey, Madcat, Korum en Solar. In de loop van de komende maanden zullen de producten van deze en nog meer topmerken in de schappen verschijnen. Dan is de zaak tiptop in orde wanneer de lockdown voorbij is en de sportvissers hopelijk weer 7 dagen per week langskomen voor vers aas, voer en hun hengelsportmaterialen! Veel hangt af van de nieuwe maatregelen die op 19 januari worden afgekondigd.

 

Een groot aanbod aan molens en honderden hengels in de winkel… 

       

Ken je de hakenslijper van The Gom van karpermerk LCA? Klik hier voor een filmpje. In Houten kun je nu ook terecht voor de Fiiish kunstaasjes zoals de populaire zeebaarsknaller de Black Minnow (rechts).

 

Afslag A27

Klik hier voor de gegevens van de kampeerwinkel aan de Duwboot 22b in Houten, vlakbij de afslag Houten van de snelweg A27.