Als het om ABU Garcia gaat, kun je als sportvisser alle kanten, want dit ervaren merk heeft voor vrijwel alle disciplines materialen beschikbaar. Bij Hengelsport Wesdijk hebben ze daarom flink ingeslagen en kunnen daarom gratis Berkley XR5 lijn cadeau geven bij een bepaald aankoopbedrag van een molen of reel van dit merk.

ABU heeft met name bij de roofvissers een speciaal plekje. De molens en reels van het merk behoren al tientallen jaren tot de top en veel oudere roofvissers zijn opgegroeid met de degelijke Ambassadeur reels of zelfs met de good old Cardinal molens.

Van betaalbare instappers als de Cardinal FD...

Tot duurzame toppers en klassiekers als de Ambassadeur Classic Jerkbait

 

Revo en Cardinal

ABU is natuurlijk met de tijd meegegaan en levert de jongere generaties vissers prachtige producten zoals de Revo (Ike!) en MGXtreme molens en Revo Toro reels, terwijl de namen Ambassadeur (reels) en Cardinal (molens) nog altijd in de gelederen voorkomen met zowel topmolens als molens voor de instappers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Revo S reel is een mooie druppelreel voor instappers. Voor de prijs van 114,95 euro  krijg je bij Wesdijk gratis Berkley X5 lijn erbij…

 

Cadeau

ABU’s dus in alle prijsklassen; veel op voorraad dus altijd scherp geprijsd; een snelle levering en boven een bedrag van 99 euro aanschaf van een ABU bovendien met een cadeau. Bij een ABU reel vanaf 99 euro krijg je gratis 150 meter Berkley X5 lijn – diameter naar keuze. Bij aanschaf van een ABU molen vanaf 99 euro is er als cadeau een Abu Garcia Sun Protec Tube voor de zomer!

 

Overzicht

Trek je plan voor deze heerlijke vismaanden en ga met goed materiaal naar de waterkant. Klik hier voor een overzicht van de ABU reels en hier voor de ABU molens.