Hengelsport Wesdijk levert kant-en-klare zeevissets van diverse topmerken. Je profiteert bij deze hengelsportzaak altijd van een ruime keuze, scherpe prijzen en een snelle levering. En je weet het: bestel je zo’n set, dan krijg je er met wat mazzel gratis lijn of in veel gevallen een presentje bij geleverd.

Van veel topmerken kun je combi’s aantreffen voor de zeevisserij.

 

Betere all-in prijs

Een hengel met molen voor de zeevisserij heeft bij een combi aankoop het voordeel van een betere all-in prijs. Je kunt er bovendien direct mee aan de slag zonder te hoeven wachten. Met merken als Vercelli, Penn, Yuki, DAM, Okuma en Mitchell profiteer je van prima prijs-kwaliteitverhoudingen.

De Penn strandset is een topset…

 

Strandsets

Een voorbeeld van zo’n set is de ‘strandset Penn’ die nu geleverd wordt met de Penn Battle III Longcast 8000 werpmolen; de spoel is al gevuld met hoogwaardig nylon van Tubertini. De Penn Squadron II Surf strandhengel is leverbaar in lengtes van 4,23 en 4,53 meter, dit met een werpvermogen van 100 tot 250 gram. De driedelige carbon blank is voorzien van een reelhouder van grafiet en hoogwaardige ALPS geleideogen.

De Penn Battle III Longcast 8000 is een nieuwe state-of-the-art molen. Deze is uitgevoerd met het HT-100 Versa slipsysteem, een Techno-Balanced rotor en vijf afgeschermde roestvrijstalen kogellagers plus een dito naaldlager. De werpmolen wordt geleverd met een ondiepe spoel voor gevlochten lijnen en een diepe spoel voor nylon lijnen. Door de langzame oscillatie wordt de lijn perfect verdeeld over de spoel. Met de overbrenging van 1:4 wordt er met elke omwenteling van de slinger 94 cm lijn terug op de spoel gelegd. De adviesprijs voor deze strandset ligt, inclusief 300 meter 30/00 Tubertini Gorilla Surf nylon, op € 284,95. Bekijk de set hier.

De Vercelli Enygma Maculata, met Cayman molen en Yuki nylonlijn…

 

Vercelli en Cinnetic

De Vercelli/Cinnetic strandset die wordt aangeboden als combi, bestaat uit een Vercelli Enygma Maculata strandhengel, een Cinnetic werpmolen en hoogwaardig Yuki nylon. De driedelige Vercelli Enygma Maculata strandhengel heeft een lengte van 4,50 meter en een werpvermogen tot 200 gram. De 100% carbonblank is afgebouwd met Fuji geleideogen (waaronder een longcast startoog), een Fuji DPS molenhouder en een ergonomische powergrip butt. Door de speciale sensi top komen aanbeten goed door.

De aluminium Cinnetic Cayman XP 7000 werpmolen heeft een spoelcapaciteit van 300 meter 35/00, een overbrenging van 1:4,1 en daarbij een inhaalsnelheid van 90 cm. De quick drag slip levert een maximale slipkracht van 16 kilogram, de werpmolen is uitgevoerd met zes gesealde, stalen kogellagers en een gefreesde aluminium slinger. Het Yuki Invisible nylon heeft bij een diameter van 28/00 een trekkracht van 8,1 kilogram; de nylon wordt geleverd op spoelen van 300 meter. Het nylon heeft een eerlijke diameter, een extreem hoge trekkracht en het is praktisch onzichtbaar onder water. Deze Vercelli/Cinnetic strandset heeft bij Wesdijk Hengelsport een adviesprijs van € 234,95. Klik hier voor een link naar deze set.

 

Maar er is meer! Wil je nog meer combi’s bekijken, dan zijn hier nog enkele interessante aanbiedingen. Klik op het bijschrift om naar het aanbod toe te gaan.

Een Okuma strandset…

Een mooie Yuki/DAM combi…

 

 

Een mooie lichte DAM set om op het strand te feederen…

 

Zoek je nog meer mooie zeevisaanbiedingen? Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken.