Op zaterdag 9 juni organiseert Raven Hengelsport een dag vol met demonstraties en acties voor alle karpervissers, de karperdag!

Deze gezellige en voordelige dag staat compleet in het teken van het karpervissen. In de winkels zullen er verschillende prominenten en specialisten aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden en om je te voorzien van de nodige tips en tricks op het gebied van karpervissen. Daarnaast worden er nog leuke winacties georganiseerd en kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

Karperdag Raven Hengelsport

Activiteiten per winkel:

Lelystad:
Faith Pro Staff > Alle vragen over hun productrange
Voerboten Clinic > Zelf testen en varen met diverse voerboten
Rod Hutchinson Team > Endtackle demo’s en uitleg over tenten range
Fotografie Clinic > Raymond Hakkert geeft uitleg over visfotografie

Tilburg:
Pro Line Team > Voor al je vragen over aas en voer
PB Products Team > Diverse rig demo’s
Vissende Hollander > Informatie en advies over visreizen
Faith Carp Tackle > Voor alle vragen over hun productrange

Gouda:
Bij Raven in Gouda kun je terecht met al je vragen over karpervissen.
Naast de specialistische uitleg zijn er natuurlijk leuke acties, om je uitrusting weer aan te vullen. Het team ontvangt je met veel plezier met een bakje koffie!

Almelo:
Martin SB Team > Voor al je vragen over voer en aas.
De specialisten in Almelo willen je graag helpen bij al het advies over rig’s, tenten, stretchers of andere karperartikelen. De koffie staat klaar, dus kom gezellig langs.

Steenwijk:
In Steenwijk kun je terecht met al je vragen over alle aspecten van het karpervissen. Naast scherpe aanbiedingen organiseren de collega’s ook leuke winacties. Kom dus langs en misschien ga je er wel vandoor met een leuke prijs!