In de showroom en werkplaats van KEWI Rotterdam kunnen sportvissers en anderen terecht voor een ruime keuze aan boten en buitenboordmotoren en accessoires als het om varen en vissen gaat. Kewi staat bekend om zijn service aan boten en bb-motoren en zijn ervaring met rubberboten en de reparatiemogelijkheden voor deze boten.

Dubbel ingeplakt

Doordat de boten rechtstreeks geïmporteerd worden, worden er zeer scherpe prijzen gehanteerd. Ook zijn er diverse kleuren boten te kiezen; de fraaie donkergrijze en groene rubberboten vallen in de smaak als visboten, familieboten of boten voor de kinderen. Let ook eens op de polyester spiegels bij bepaalde uitvoeringen rubberboten van Kewi; deze zijn dubbel ingeplakt, super stevig voor vele doeleinden en gaan nooit meer los! Klik hier voor meer info.

Dubbel geplakt houdt dubbel zo goed! 

Al sinds 1975

Misschien heb je thuis nog een defecte rubberboot waar niet meer naar omgekeken wordt. Dat is zonde, want de reparatieafdeling van Kewi kan meer dan je denkt. Ook een flinke beschadiging aan de boot kan vaak nog professioneel hersteld worden. De nieuwste technieken worden toegepasten de beste materialen, onderdelen en lijmsoorten gebruikt bij het herstel. Reparaties worden toegepast op pvc-, Hypalon/neopreen, polyurethane en polyester RIBs/inflatable boten. Of het nu gaat om het afdichten van een (klein) gat of lek, het plaatsen van een nieuw stuk op een versleten oppervlak, het herstellen van een scheur in de tube, of het vervangen van een lekkend ventiel of uitgescheurd sleepoog: het uitvoeren van reparaties aan rubberboten is al sinds 1975 het vakgebied van Kewi.

Geef niet te gauw op, want Kewi repareert zelfs de grootste schades aan boten… 

Zelf lijmen

Ben je zelf een handige Harry, dan heeft Kewi voor jou de onderdelen en professionele lijmen (zoals de Adeco Adegrip PVC lijm) om het zelf uit te voeren. Op de website is hiervoor een handleiding geplaatst met een nieuwe lijminstructie: klik hier.

Wil je zelf eens een kijkje nemen? Vanaf 1 januari 2022 zijn alle rubberboten te zien op het buitenterrein van Kewi aan de Delftweg 125 in Rotterdam. Bel wel even van tevoren 06 53151188 voor een afspraak in verband met de corona restricties.