RIB’s, trailers, buitenboordmotoren, rubberboten en tal van accessoires voor de boot; je kunt het zo gek niet noemen of ze hebben het. Met jarenlange ervaring in de branche van boten en bb-motoren is Kewi in Rotterdam een zeer praktisch adres om langs te gaan met al je wensen, vragen en adviezen op dit gebied. En wat velen niet weten: al sinds 1975 zijn ze specialist in het repareren van rubberboten!

Showroom

In de showroom en werkplaats op het nieuwe adres in Rotterdam-Overschie tref je een ruime keuze aan boten, buitenboordmotoren, trailers en inruil- en inkoop van deze onmisbare producten voor de varende visser. Kewi importeert veel producten bovendien rechtstreeks waardoor  scherpe prijzen gehanteerd worden. Daaronder vind je knappe (heavy duty) rubberboten die onder de eigen naam Kewi verkocht worden, maar ook gerenommeerde merken als Suzumar en Nimarine. Nieuw in de collectie is bovendien een (groene) Astromar rubberboot die voor een introductieprijs wordt aangeboden. Een betaalbare topboot voor karpervissers!

 

Vanaf 1975

Kewi is de aangewezen plaats om je boot professioneel te laten herstellen. Als specialist bij het herstellen van rubberboten en polyesterboten gebruikt men de nieuwste technieken en de beste materialen en onderdelen om dit gedaan te krijgen. Die ervaring heeft men reeds vanaf 1975! De herstelwerkzaamheden vinden plaats bij pvc-, Hypalon/neopreen, polyurethane en polyester RIBs/inflatable boten of bellyboten. Of het nu gaat om het afdichten van een (klein) gat of lek, het plaatsen van een nieuw stuk op een versleten oppervlak, het herstellen van een scheur in de tube, of het vervangen van een lekkend ventiel of uitgescheurd sleepoog, dat maakt niet uit.

Verzekering

Ben je dus tijdens het vissen per ongeluk langs een spijker, glasscherf, splinter of een van de 700 tandjes van een grote snoek gegaan, geen schade is te groot of het kan vaak prima hersteld worden. Ben je verzekerd voor deze schade? Kewi voert tevens voor schade-experts van verschillende verzekeringsmaatschappijen reparaties uit. Ben je een doe-het-zelver? Bij Kewi kun je aankloppen voor het beste herstelmateriaal op gebied van lijmen en plakken, zoals de Adeco Adegrip PVC tweecomponentenlijm voor alle pvc RIB’s en rubberboten. Meer weten? Kijk op de website voor alle mogelijkheden!