Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet! 

De zware graskarper inzending van Thijs Mullink – klik hier.

 

In deze rubriek kwamen al veel opmerkelijke vangsten voorbij. Wat dacht je van de zware graskarper van Thijs Mullink in de vorige rubriek? Of de grote roofblei/winde hybride van Jurgen Savels?

Jurgen Savels met zijn hybride, gevangen tijdens de middagpauze…

Iets grappigs meegemaakt of gefotografeerd? Stuur maar door…

 

Mail ons!

Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Daar beleeft iedereen nu eenmaal wel iets. Een vreemde vis tijdens de vakantie; een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat… Maar wie weet heb je een vismaat die altijd achter het net vist, drie keer per jaar een haak in zijn oor krijgt of een nat pak haalt. Laat het ons weten of schrijf het van je af; gedeelde smart is halve smart!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Het beste vermaak is leedvermaak! Gebroken hengels zijn altijd grappig…zolang het jezelf niet overkomt. Beslist een inzending waard!