Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet! We krijgen geregeld leuke inzendingen en daar krijgen we er nooit genoeg van!

Wat je allemaal niet meemaakt aan de waterkant…

Graskarper

In deze rubriek kwamen al veel opmerkelijke vangsten voorbij. Wat dacht je van de zware graskarper van Thijs Mullink? Of de grote roofblei/winde hybride van Jurgen Savels?

De Van den Abeeles hadden een mooie visvakantie met nogal wat vissers in de familie!

Je eerste karper in de stromende regen; die vergeet je nooit meer…

Ook meedoen?

Wil je ook een keer in deze rubriek? Dat kan! Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Een vreemde vis tijdens de vakantie; een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat, of gewoon een paar mooie vangsten… Laat het ons weten of schrijf het van je af!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

 

Er valt altijd wel iets te beleven of te zien!