Ben jij een fanatieke sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet! In deze aflevering de vangsten van drie fanatieke vissers uit Oost-Vlaanderen. 

Er kwamen veel mooie vissen boven water!

Boerekreek

Brian Van den Abeele uit Oost-Vlaanderen bracht de vakantie vooral vissend door samen met zijn broertje en neefje. De drie komen uit enthousiaste vissersfamilies en doen niets liever dan de waterkant opzoeken om vis te vangen. In de vakantie visten zij vooral op karper en dat zowel overdag als in het donker op de Boerekreek in Sint Laureins, vlakbij Maldegem en de Nederlandse grens. De meeste vissen werden gevangen aan Fresh-Fishing-Baits boilies. Goed gevist mannen!

Goed gevist mannen!

Ook meedoen?

Wil je ook een keer in deze rubriek? Dat kan! Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Een vreemde vis tijdens de vakantie; een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat, of gewoon een paar mooie vangsten… Laat het ons weten of schrijf het van je af!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Kijk je fotoalbums nog eens na op mooie visfoto’s en mail ze door!